Співачка Анастасія Приходько різко висловилась про позицію Віри Брежнєвої: “Заберіть в неї прапор України”

Анастасія Приходько, відома українська співачка, розкритикувала поведінку Віри Брежнєвої через виконання пісень російською мовою з прапором України в руках.

Українська співачка Анастасія Приходько виклала сторіс в Instagram з концерту Віри Брежнєвої. Артистці не сподобались подвійні стандарти Віри. Вона вважає, недоречно співати російськомовні хіти та тримати в руках прапор України. Співачка переконана, Брежнєва намагається всидіти на двох стільцях одночасно.

“Заберіть в неї прапор України” – підписала сторіс Анастасія.

Анастасія Приходько заговорила про подвійні стандарти Віри Брежнєвої
Анастасія Приходько заговорила про подвійні стандарти Віри Брежнєвої

Хоча Віра Брежнєва з початку великої війни засудила агресію росії, табір шанувальників співачки поділився на тих, хто її підтримує та тих, хто засуджує. Під постами артистки в соціальних мережах, шанувальники не перестають сперечатися на предмет “зради”.

Нагадаємо, нещодавно Віра Брежнєва вперше з початку повномасштабного вторгнення відвідала Київ. Про що повідомила підписників в Instagram. Чому та чи на довго приїхала, зірка не повідомляє. Натомість співачка радісно кружляла київським вокзалом, потім прогулялася Києвом та не забула відвідати друга Руслана Багінського в його шоурумі.

Хоча багато хто зрадів поверненню співачки, але не всі шанувальники оцінили подію. На Віру полилося багато хейту.

“Через півтори роки “патріотка” нарешті приїхала”, “Цей вантаж нам не потрібен!”, “Як звичайно, показуха. Тиждень побуде та знов поїде подалі від усього”, “Шановна, як ви розумієте вас тут не чекають. Будь-ласка, їдьте куди подалі разом із преміями музТВ і краща співачка росії. Що ви лізете до тих, кого зраджували 9 років?” – написали під постом у зірки.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.