Тоня Матвієнко розповіла про першого чоловіка: досі тримає образи та не спілкується – “Не треба чіпати”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко без особливого ентузіазму розповідає про першого чоловіка, від якого народила доньку, утім, нещодавно зізналася, які в них стосунки зараз.

Так, музична виконавиця Тоня Матвієнко у відвертій розмові з ведучим Славою Дьоміним відповіла, чи спілкується зі своїм першим чоловіком, який є батьком її 24-річної Ульяни.

Артистки приховує всю інформацію про колишнього, не повідомляючи навіть прізвища. Тож, Дьомін поцікавився, чому така секретність, чи живий він взагалі та попросив розповісти все більш детально.

Тоня Матвієнко розповіла, що він живий, у нього є інша сім’я, яка не хоче, щоб вона згадувала про їхній шлюб на загал. Ексчоловіку це завдає певних незручностей, тому знаменитість зараз тримає язика за зубами.

Тоня Матвієнко взяла участь у благодійному концерті для ЗСУ
Тоня Матвієнко розповіла про першого чоловіка

Додала, що були моменти та періоди в житті, коли дуже злилася на колишнього, могла розповідати деяку інформацію, що дуже не подобалося йому та його дружині. Нині запевняє, що зв’язок вони не підтримують, однак в них залишилася їхня донька Ульяна, у вихованні якої чоловік брав участь та далі продовжує підтримувати з дівчиною зв’язок.

Старша донька знаменитості просила маму, аби та відпустила всі образи минулого й припинила чіпати тата, адже пройшло достатньо часу.

“Мені Ульяна каже: “Будь ласка, не треба чіпати тата”, – розповіла співачка.

Однак в розмові інтерв’юер Слава Дьомін помітив, що артистка досі тримає ряд образ на колишнього чоловіка, тому на питання від нього, чи немає у них спілкування навіть стосовно спільної дитини та чи є образа, зірка відповіла одним лаконічним словом: “так”.

Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко
Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном

Нагадаємо, що у 2017-му знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вийшла заміж вдруге за співака Арсена Мірзояна, якому народила доньку Ніну ще у 2016-му. Нинішній чоловік Антоніни має ще двох синів від попереднього шлюбу.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.