“Я його не поважаю. За все подякував”: як заробляють співаки Козловський та Винник після сварок з продюсерами

Гучні скандали українського шоу-бізнесу. Як зірки відвойовували право на власні хіти? Деталі запеклих суперечок виконавців та їх продюсерів.

Віталій Козловський

Конфлікт виконавця та його екс-продюсера почався ще у 2012 році. За словами артиста, Кондратюк не враховував думку Віталія. Крім того, його постійно обманювали з грошима. За підрахунками співака, команда мала отримувати прибутки. В кінці року, згідно з фінансовим звітом, вони отримували тільки збитки. Були проєкти, за які Козловський взагалі не отримував гонорару.

Віталій Козловський поділився деталями про конфлікт з Кондратюком
Віталій Козловський поділився деталями про конфлікт з Кондратюком

Коли, зрештою, Віталій вирішив піти від горе-продюсера, Кондратюк поставив неймовірні умови. Шоумен назвав вартість “свободи” молодого виконавця. Для співака сума в 300 тисяч доларів була непід’ємною. Але він, все ж таки, наважився.

Після цього почалось справжнє пекло. Суди тривали роками. Козловському заборонили виконувати власні хіти, адже права на них йому не належали. Під час концертів шанувальники скандували назви старих пісень “Піна колада”, “Шекспір” та виконавець здався. Це стало фатальною помилкою. За порушення заборони на співака наклали черговий штраф. На інтерв’ю у Слави Дьоміна співак зізнався, залишилося виплатити півтора мільйона гривень.

“Я просто виплачу, бо з такими людьми не хочеться мати жодного діалогу, нічого поганого про нього більше не хочеться говорити. Я вже виговорився” – поділився Віталій.

Ігор Кондратюк прокоментував конфлікт з Козловським
Ігор Кондратюк прокоментував конфлікт з Козловським

Ігор Кондратюк звинувачує Козловського в брехні. Продюсер вважає, діяти потрібно згідно із законом та анулювати рішення суду не збирається.

“Він повинен, як чоловік заплатити все, що мені винен. Він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити все по-людськи, тому й платить” – розповів Ігор Славі Дьоміну.

Олег Винник

Відомий улюбленець жінок Олег Винник працював зі своїм екс-продюсером більше ніж 16 років. Олександр Горбенко був для виконавця не тільки продюсером, але й справжнім другом. Все змінилося після початку повномасштабного вторгнення.

“Останнім часом з Олегом немає тісних робочих відносин, гадаю, це й так усім видно” – пояснив Горбенко.

Олег Винник розповів про конфлікт з продюсером
Олег Винник розповів про конфлікт з продюсером

Артист виїхав за кордон та понад рік не подавав звістки. Шанувальники з нетерпінням очікували новин від зірки. Тоді Олександр Горбенко заявив про паузу в співпраці. Також екс-продюсер повідомив — всі права на хіти Винника належать його компанії. Олег спростував цю інформацію під час великого інтерв’ю на каналі КРП. Юридично права на пісні належать тільки виконавцю.

Також співак повідомив, Олександр забрав у зірки доступи до власних соціальних мереж. Екс-продюсер змінив паролі та видалив всі матеріали з Instagram та Facebook артиста.

“У мене зараз досі немає доступу до моїх сторінок у соцмережах” – зазначив Олег.

Схожі статті

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.