Багатодітні батьки Тарас Тополя та Олег Скрипка поділились правдою про батьківство: “Це ще той кураж”

Велика родина приносить багато щастя, але також це і велика праця. Як зірковим багатодітним батькам вдається поєднувати кар'єру та творчість?

Тарас Тополя

Соліст популярної групи “Антитіла” Тарас Тополя має трійко дітей. Ще у 2013 році співачка ALYOSHA народила йому первістка. Пізніше пара ще двічі кликала лелеку. Наразі подружжя виховують 10-річного Романа, 7-річного Марка та маленьку донечку Марію.

Тарас Тополя розповів, як виховує дітей
Тарас Тополя розповів, як виховує дітей

За щасливе дитинство діточок артисти дякують своїм батькам. Пара не приховує, без допомоги дідусів та бабусь вони б не впорались. Завдяки рідним Тарас та Олена можуть поєднувати батьківство та кар’єру. Зірки категорично проти того, щоб тягати дітей з собою на гастролі. Вони вважають, така енергетика дітям не потрібна.

Також, з маленькою Марійкою, виконавцям допомагають старші діти. Роман та Марко дуже люблять бавитись з сестричкою.

“Троє дітей — це ще той кураж. Але це велике щастя. Головне, аби сім’я трималася міцно, і діти зростали в любові та гармонії” — розповів Тарас на шоу “Твій день”.

Олег Скрипка

Український вокаліст Олег Скрипка зараз має другий шлюб. Перша дружина Олега Марі Рібо — француженка. З нею співак прожив 7 років. Другий раз в дружини виконавець взяв українку. Наталія Сидь подарувала йому чотирьох дітей. Як у казці: два хлопчики Роман та Устим (17 та 15 років відповідно) та дві дівчинки — 13-річна Олеся та Зоряна, якій наразі десять.

Співак має свій шлях до розуміння з діточками. Він впевнений, примушувати дітей до чогось не потрібно. Кращий метод — показати власний приклад.

“Потрібно показувати власним прикладом, бо коли ми кажемо одне, а робимо інше, як насправді ми всі звикли чинити, у них ламається психіка. Нам треба забути про цю звичку, слова підкріплювати вчинками, тоді діти слухатимуть своїх батьків” — поділився переконаннями артист за лаштунками концерту “З Днем народження, Україно!”.

Олег Скрипка розповідає про виховання дітей.
Олег Скрипка розповідає про виховання дітей.

Олег вважає, важливо залишатися подружжям та кохати одне одного. Тому інколи вони з дружиною залишають дітей на батьків та няньок і йдуть на побачення. Таким чином пара підтримує романтичні стосунки.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.