Ксенія Мішина потрапила до лікарні та розповіла, хто винен у її стані: “Лихорадка та втрата свідомості”

Відома українська акторка Ксенія Мішина повідомила про те, що потрапила до лікарні та розповіла, що привело її до такого стану. Усі деталі в статті.

Відома українська акторка Ксенія Мішина дуже серйозно ставиться до свого харчування. Минулого року зірка набрала декілька зайвих, як вона вважає, кілограмів, після чого звернулася до тренера та почала активно працювати над собою.

За 3 місяці вона змогла здивувати українську публіку неабияким результатом. М’язи зірки у розкішному стані, фігура прикрашена підкаченим пресом, а ноги підкорюють рельєфністю.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні

Мішина показала розкішний букет
Ксенія Мішина потрапила до лікарні

Навіть у студії, куди Ксенія прийшла після схуднення, вона не стала їсти фокаччу, запропоновану ведучими. Тоді ж вона пояснила, що тепер дуже уважно слідкує за своїм раціоном і не може собі дозволити цю смакоту. Ведучі поставилися до даного пояснення з розумінням, хоча деякі глядачі прийняли це за дурний тон.

Але серйозна вибірковість Ксенії Мішиної у даному питанні не врятувала її від харчового отруєння. Нещодавно акторка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що вона потрапила до лікарні, і до того ж через швидку допомогу.

Зірка показала себе у лікарняній палаті під крапельницею. Її не тільки лихоманило: акторка стверджує, що втрачала свідомість.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні

За її думкою поїздку до лікарні каретою швидкої допомоги їй організували устриці та морепродукти, які вона скуштувала. Тому поки що Ксенія знаходиться на лікарняному та оговтується після пережитого.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні акторка спочатку евакуювалася до Карпат, в чому їй допоміг колишній Олександр Еллерт, а потім багато часу проводила в Європі. На даний момент акторка разом з сином Платоном проживають в Україні.

Після 24 лютого у життя хлопчика намагався повернутися його рідний батько, але згодом зіркова сім’я зрозуміла, що не вподобала цю зміну і прийняла рішення жити без нього, як раніше. Тим часом Олександр знаходиться в еміграції, адже переїхав до Сполучених Штатів Америки. Там він займається стендапом, а також продає сірники.

Схожі статті

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.