Артисти збідніли: продюсер Полякової Ясинський розповів про заробітки вітчизняних зірок шоу-бізнесу

Після початку повномасштабного вторгнення багато зірок втратили попередній рівень заробітку. Скільки зірки отримували тоді та зараз розповів Михайло Ясинський.

Не секрет, велика війна внесла корективи в життя кожного українця. Не оминуло і зірок. Відомий український продюсер Михайло Ясинський поділився деталями про зіркові заробітки. Розкрив секрети Михайло в інтерв’ю зі Славою Дьоміним.

Михайло Ясинський повідомив, що 2 тисячі доларів – не є для артистів великим заробітком. Публічна особа має гарно виглядати, вони мають більші квартири та будинки, які потрібно доглядати, мусять забезпечувати свою команду. Це все коштує грошей. Раніше відомі артисти рівня Полякової, Монатіка, Потапа на рік мали прибуток понад мільйон доларів.

“Це без витрат. Це перший ешелон.” – інформує Ясинський.

Продюсер Ясинський розповів про заробітки вітчизняних зірок шоу-бізнесу
Продюсер Ясинський розповів про заробітки вітчизняних зірок шоу-бізнесу

“Це нормально для потужного артиста, складати свій фонд. Особливо розуміючи, що в нас є досвід карантину і пандемії, цей фонд дуже допомагає пройти цей час” – говорить Михайло.

Зараз часи складні. У зірки може бути декілька корпоративів на місяць, а може не бути жодного. Артисти ретельно перевіряють, для кого будуть виступати. Дуже багато етичних питань. Співаки “першого ешелону” можуть отримувати до 15 тисяч доларів за корпоратив. Зараз, в середньому, артист може заробити приблизно 100-150 тисяч доларів на рік. Не враховуючи витрат.

“Навіть якщо артисти топ ешелону мають один чи два корпоратив на пів року, то з їх гонораром можливо утримувати команду та навіть допомагати” – розповів продюсер.

Ясинський розкрив інформацію про заробітки українських зірок
Ясинський розкрив інформацію про заробітки українських зірок

Тож можна резюмувати, артисти заробляють в приблизно в 10 разів менше, ніж до початку повномасштабного вторгнення. Багато з них працюють на перемогу та допомагають ЗСУ.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.