Розлучення Меладзе та Джанабаєвої: стало відомо, чому співачка не поспішає йти від чоловіка – “Тримається”

Чутки про розлучення Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе ходять вже майже рік, а почалися після повномасштабного вторгнення. Втім, пара все ніяк не підтвердить дану інформацію.

Після початку повномасштабної війни в Україні Валерій Меладзе разом з братом Костянтином та Вірою Брежнєвою швидко покинув територію російської федерації. Хоча співак не виступив з проукраїнською позицією і навіть не підтвердив її, оточення артиста говорило про те, що він забрався з Москви саме через своє ставлення до війни.

Розкрито деталі стосунків Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе

Тим часом його сини та маленька донечка, яка народилася незадовго до усіх цих подій залишилися вдома. Звісно, там же знаходилася і його дружина Альбіна Джанабаєва, з якою він перебуває в стосунках більше 20 років.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Продюсер розкрив деталі стосунків Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе

Врешті-решт, мережею почали розповзатися чутки про розлучення пари. Мовляв, різні погляди на все дали свої плоди. Тим не менш, Валерій продовжував навідуватися додому, що цілком логічно, адже в нього росте маленька донечка.

Тим часом знаменитий російський продюсер дав ексклюзивний коментар щодо інформації про розлучення пари. За його словами, Альбіна не поспішає покидати свого обранця і на це є чітка причина: Валерій Шотайович є для нею опорою, від якої вона не сміє відмовитися. Мовляв, кар’єра давно не дає своїх плодів, а Меладзе добре заробляє та досі на вершині.

“У Віри були гастролі та незалежно від Меладзе. А Джанабаєва – хто вона така? Має сольну кар’єру чи кліпи? Просто колишня солістка “ВІА Гри”. І лише за рахунок Валерія і тримається у цьому житті”, – поділився Леонід Дзюник.

Нагадуємо, що чутки про розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої продовжують підтверджуватися. Зокрема нещодавно стало відомо, що пара оформила розставання офіційно. Нібито співачка під час процесу змогла відсудити велику кількість майна та залишити продюсера майже ні з чим.

Примітно, що нещодавно співачка повернулася до України та дісталася Києва на поїзді. Костянтина Шотайовича разом з нею не було, власне як і в інших подорожах, які здійснювала артистка за останній рік. Обидва поки не спростовують новини, хоча вітали одне одного зі святами публічно.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.