Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян залишилися без даху над головою: невдало вклалися у будівництво і живуть у мами

Відома українська пара Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко вже багато років разом, але досі не можуть з'їхати від Ніни Митрофанівни, яка колись надала їм дах над головою.

Після тривалого роману, який відбувався між Тонею Матвієнко та Арсеном Мірзояном пара все ж таки прийняла рішення розповісти світу свою історію. Так, коли виконавець закохався у спадкоємицю Ніни Митрофанівни він був одружений і до того ж мав дітей. Чоловік розумів, що не готовий жертвувати своєю родиною заради інтрижки, але з часом усвідомив, що його відношення до колеги дуже серйозне, і жити він без неї не може.

Тоді зірка розповів своїй дружині про те, що відбувалося, поки він був на гастролях. Пара прийняла рішення про розлучення. Однак, Арсен відмовився від будь-якого майна та зароблених грошей, і все залишив сім’ї. Таким чином до будинку Тоні Матвієнко він прийшов абсолютно ні з чим.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян залишилися без даху над головою

Хоча матір Тоні Матвієнко була проти її стосунків з одруженим, коли вузол розплутався, вона відчинила свої двері для нього. Пара стала жити разом з батьками. У маєток також повернулася старша дочка Тоні Уляна, яка до цього проживала з рідним батьком. Незабаром зірки побралися, а також повідомили про поповнення в родині. В них народилася прекрасна донечка Ніна, яку вони назвали на честь зіркової бабусі.

Тоня Матвієнко показала Мірзояна у весільному костюмі й натякнула на ще одні заручини
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян залишилися без даху над головою

Свою сім’ю вони продовжували будувати у стінах маєтку Ніни Митрофанівни, і лише 2 роки тому повідомили про те, що придбали квартиру в Києві, роблять в ній ремонт і мають намір найближчим часом з’їхати. Але в долі були свої плани.

Розпочалася повномасштабна війна і замість того, або переїхати на власне житло, Тоня Матвієнко забрала дочок та евакуювалася за кордон. Арсен Мірзоян залишився разом з тещею, з якою він, до речі, прекрасно ладнає. Єдина причина у них для сварок — це готовка співака, яку Матвієнко не переносить. Арсен жартома розповідав, як легенда української естради починає зачиняти усі двері, коли чує, що зять починає щось смажити на кухні.

Тепер термін переїзду сімейства залишається відкритим питанням і є висока вирогідність того, що найближчим часом своє бажання сім’я не реалізує.

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".