Екс-учасник “Холостячки” Андрій Хветкевич вперше розповів, хто дійсно покохав Огнєвіч на шоу: “Навіть плакав”

Екс-учасник романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич вперше розповів, хто з чоловіків дійсно покохав Злату Огнєвіч на проєкті. Усі деталі в статті.

Тривалий час Андрія Хветкевича вважали найпотенційнішим переможцем романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Як раптом Злата прийняла рішення попрощатися з чоловіком…Отримавши несподівану відмову, спортсмен навіть не стримав сліз.

І яким же стало здивуванням для його шанувальниць, коли на них чекав камінг-аут від красеня та новина про те, що в нього є бойфренд.

Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич розповів, хто був закоханим в Злату Огнєвіч

Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич розповів, хто був закоханим в Злату Огнєвіч

Нещодавно Андрій дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про те, чи дійсно учасники були закоханими в співачку.

“Ти повністю занурюєшся в цей процес [зйомки]. І почуття до Злати у всіх були. Вони з’явилися, можливо, не в першому епізоді. Але згодом вже були емоції, вже були закохані хлопці і так далі”, — поділився Андрій.

Зірка наполягає, що на це серйозно впливає ізоляція від зовнішнього світу, коли увесь фокус учасників зосереджується саме на головній героїні. Не дивлячись на свої почуття до колишнього бойфренда, навіть Андрій відчув біль від того, що співачка раптом вирішила з ним попрощатися. У своїй розмові журналістом спортсмен нагадав, що заплакав у цей момент.

Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич розповів, хто був закоханим в Злату Огнєвіч

“Якщо ти подивишся десятий епізод, побачиш, що я навіть плакав на камеру. Тобто емоційно було непросто, це була серйозна відмова, – зізнався екс-учасник проєкту. Втім, додав, що швидко оговтався. – Але протягом наступних пару тижнів я повністю прийшов до тями і зрозумів, що все добре, нічого поганого не сталося”, – вразив зізнанням Андрій.

Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич розповів, хто був закоханим в Злату Огнєвіч

Виявляється, що під час зйомок колишній хлопець Андрія вже намагався з ним зв’язатися, але в нього все ніяк не виходило, так як Хветкевич не користувався мобільним зв’язком та інтернетом, як і прописано правилами шоу. Коли ж він попрощався з головною героїнею, то дізнався, що Філіппе вже знаходиться в Києві.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Злата Огнєвіч була гостею на їхньому весіллі, яке відбулося в Мексиці.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.