Позитив розповів, як Кацурін змінив Дорофєєву після розлучення з Дантесом: “У неї немає проблем”

Знаменитий український виконавець Позитив дав ексклюзивний коментар стосовно сімейного життя його колишньої партнерки по сцені Наді Дорофєєвої.

За останні декілька років життя знаменитої української співачки Наді Дорофєєвої суттєво змінилося. Зокрема вона розпочала сольну кар’єру та розлучилася з Володимиром Дантесом, стосунки з яким тривали десятиліття.

Гучний роман з ресторатором Михайлом Кацуріним з завидною швидкістю переріс у шлюб. Влітку 2023-го Надя вийшла заміж, про що повідомила через місяць після торжества.

Позитив розповів, як Надя Дорофєєва змінилася в стосунках з Кацуріним

Чим Надя і Позитив займаються в США
Позитив розповів, як Надя Дорофєєва змінилася в стосунках з Кацуріним

Нещодавно Позитив дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про те, які враження в нього склалися від змін, що перетерпіла особистість Наді. Зокрема, виконавець впевнений – співачка виглядає набагато щасливішою та відкритішою до світу.

“Дуже сильно відрізняється. Неможливо пояснити, але я точно скажу, що чи то Міша, чи то вона, Надя стала більше відкритою. Вона більше йде на контакт. Головне, що вона щаслива. І це відчувається повністю. Відчувається її щастя, що вона не париться, у неї не має проблем. Вона зараз просто купається в кохані”

Примітно, що конфлікти, які були раніше у колишнього дуету повністю залагоджені. Надя поговорила з екс-партнером та заявила йому, що пробачає абсолютно все. Зірки мріють знову рушити у спільний тур, а також створити гучний хіт, втім, поки що усе це знаходиться лише у планах.

Зараз Олексій неймовірно радіє за Надю, яка змогла досягти усього, чого мріяла, а також стала щасливою у шлюбі.

Нагадуємо, що не так давно Володимир Дантес також розповідав про те, як вони зі співачкою ішли до рішення розірвати взаємини. Зокрема він зізнався, що війна стала своєрідним каталізатором, і відчуваючи, що необхідно закрити деякі питання, пара просто вирішила розійтися. Імовірно, якби не війна, їхній шлюб міг би продовжуватися.

Але зараз музикант щасливий у стосунках з колишньою дружиною нового чоловіка Наді. Ба більше, він став вітчимом, хоча до цього запевняв, що не хоче дітей.

Схожі статті

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.