“Українська Барбі”: Лобода піддалася трендам та приміряла рожевий образ – в діловому костюмі на велосипеді

Світлана Лобода – відома українська співачка, яка досить довгий час вважала себе російською артисткою, але змінила свою позицію після початку повномасштабної війни.

Так, скандали та публічні обговорення про Світлану Лободу після 24 лютого набирали все більших обертів, адже артистка припустилася великої помилки, коли змовчала про війну у своїх соціальних мережах, а повідомила про свою позицію лише згодом.

Співачка запевнила, що від початку воєнних дій на території всієї України, вона покинула все в росії, почала допомагати Україні та нині продовжує це робити. Ба більше, Світлана Лобода одна з тих знаменитостей, хто не розповідає про весь перелік добрих справ вже понад рік.

Світлана Лобода засвітила кругленький живіт
Лобода піддалася трендам та приміряла рожевий образ

Так, в медійному просторі досі шириться славнозвісний тренд на рожевий колір від головної героїні фільму, який нещодавно вийшов на показ кінотеатрів “Barbie”. Знаменита музична виконавиця Світлана Лобода вирішила не пасти задніх, тому теж приєдналася до образів в рожевих тонах.

У нових світлинах, які оприлюднила на сторінці соціальної мережі Instagram співачка показала свої знімання в повністю рожевих тонах. Яскраво-рожевий діловий костюм, білі туфлі-човники та навіть велосипед був повністю у відтінку під одяг артистки. В коментарях користувачі пишуть, що знаменитість тепер стала “Українською Барбі”.

Зазначимо, що такий рожевий до обличчя героїні нашого матеріалу, тому результат фотосесії виявився зі вдалими кадрами та красивим трендовим образом, який показала Світлана Лобода у своєму блозі, приєднавшись до тренду, з фільму “Barbie”.

Нагадаємо, що нещодавно Світлана Лобода потрапила до скандалу після свого концерту в Харкові. Дівчинка стояла з плакатом “Харків без Лободи”, на що артистка запитала у дівчини, хто їй за це заплатив та почала дещо порушувати її особисті кордони. Пізніше після обуреної реакції публіки, співачка зазначила, що нікого образити словами не хотіла, тому публічно перепросилася у протестувальниці.

Схожі статті

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.