Таємні романи зірок, про які ніхто не знав: Дантес і Тарабарова, Мамаріка і Стас Шурінс, Барських і Лобода

Навіть важко уявити, скільки історій кохання залишилося поза кадром. Адже зірки активно будують стосунки і часто не ставлять у курс діла своїх шанувальників.

Світлана Лобода і Макс Барських

Світлана Лобода
Таємні романи зірок, про які ніхто не знав

Свого часу витівка Макса Барських на сцені через нещасне кохання до Світлани Лободи зробила немало шуму на пострадянському просторі, а також гарантувала молодій людині неабиякий піар, який працював на нього роки вперед. Співак ішов на шалені речі заради своєї обраниці. Але як з’ясувалося пізніше, між виконавцями все ж таки був роман, який розбив серце юнака.

Настя Каменських і Потап

Таємні романи зірок, про які ніхто не знав

Багато років Настю Каменських і Потапа підозрювали у романі, а коли шанувальники повністю змирилися з тим, що зірки майже ненавидять одне одного, раптом з’ясувалося, що вони давно одружені. Саме тоді встало все стало на свої місця, а фанати отримали пояснення, чому Настя досі не вийшла заміж, а шлюб Потапа та Ірини Горової розвалився.

Стас Шурінс та МамаРіка

Стас Шурінс
Таємні романи зірок, про які ніхто не знав

Кохання цих двох закрутилося на проєкті “Фабрика зірок-3”. Спочатку глядачі могли лише здогадуватися, що розгортається на зйомках, але згодом згодом цей роман завершився неабиякою драмою. Їхні дороги назавжди розійшлися.

Володимир Дантес та Світлана Тарабарова

Колишня колега Регіни Тодоренко по Real'O Тарабарова неочікувано підтримала співачку
Таємні романи зірок, про які ніхто не знав

В інтерв’ю Каті Осадчій виконавиця розповіла, що Володимир Дантес був її першим коханням, тому їхній розрив виявився дуже важким для неї. Артистка навіть не хотіла перетинатися з ним на світських заходах, а якщо це траплялося, то не віталася. Зараз Світлана — щаслива мати та дружина, а її колишній бойфренд проходить через досвід розлучення.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Осадча натякнула Горбунову на всиновлення маля – парочка стане батьками донечки?
Таємні романи зірок, про які ніхто не знав

Хоча глядачі підозрювали, що між Юрієм Горбуновим та його партнеркою є інтрижка, здебільшого публіка ставилася до цієї думки скептично, адже за телеведучим закріпилася слава зразкового сім’янина, а за офіційною версією він досі був одруженим. Тим не менш, пізніше стало відомо, що Катерина вагітна. Можливо, публіка ніколи б не дізналася правду за інших обставин.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?