Леся Нікітюк стала обличчям відомого українського бренду Rikkyhype: навчить жінок любити себе з макіяжем і без

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча, яка все своє життя прагнула досягти головної мети і стати зіркою українського телебачення. Вона за кілька років стала однією з найпопулярніших ведучих.

Нікітюк дуже цікава, талановита й відкрита дівчина, яка ніколи не приховує своїх почуттів. Вона все каже прямо і так, як є, Леся не звикла ховатися за масками, оскільки вважає, що щирість – це головна людська риса, яка дозволяє жити чесно і гарно ладнати з всесвітом, який нас оточує. Та, як відомо, для того, щоб у житті була гармонія, вона в першу чергу має бути всередині нас.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Для кожної жінки дуже важливо розуміти себе і бути чесною з собою. А це дуже важка робота, адже ми бачимо людей наскрізь, але не бачимо себе. Пізнати себе важко, але реально і заради цього потрібно розвивати себе з різних сторін. Звісно, якщо жінка хоче пізнавати себе і бути щасливою. І в нашому сучасному світі є багато різних способів пізнати себе і свою суть. Психологічні вебінари, жіночі бранчі, різні психологічні ігри. Йога, танці, спорт і інші фізичні навантаження.

Зараз майже кожен український і світовий бренд намагається привити жінкам любов до себе і турботу. І часто вони закликають до цього зірок. Так, наприклад виробник одягу Rikkyhype вирішив зробити колаборацію з Лесею Нікітюк. Вони разом запускають проєкт для жінок, з метою, щоб кожна прийняла себе тотально.

“Разом з неймовірною, нашою вітчизняною барбі, українською телеведучою та волонтеркою Лесею Нікітюк, запускаємо відео-проєкт, що направлений на тотальне прийняття себе. Настав час забути про стереотипи, про схвалення публіки. зруйнувати рамки та стандарти й почути себе. почути, якою ти хочеш бути сьогодні: з макіяжем чи без. Стомлена чи натхненна. активна, чи розслаблена, будь-яка ти завжди особлива та прекрасна. Обирай себе за замовчуванням” – написав бренд.

Тож, це дуже чудовий проєкт і головне, він дійсно потрібен жінкам. Адже багато хто з нас має проблеми з прийняттям себе і з любов’ю до себе.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.