Наталія Могилевська святкує День народження: чого народна зірка досягла за свої 48 років та коли вийде заміж

Наталя Могилевська – народна артистка України, яка змогла стати справжньою зіркою українського шоу-бізнесу і довести, що талант має змогу бути поміченим і без зв'язків та у складні часи.

Могилевська сьогодні, 02.08.2023 святкує День народження, жінці виповнилося 48 років. І насправді для будь-якої людини це серйозна цифра. Зазвичай у такому віці люди вже мають все, що бажали раніше. Тобто, кар’єру, вірних друзів, стабільність, квартиру, машину. А також сімейне щастя, яке дарує гарні емоції та підтримку.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Насправді Наталя має більшість з цього, адже вона успішна жінка, яка має все необхідне для комфортного життя. Її вважають народною зіркою. І це заслуговано роками на сцені. Її пісні завжди викликають теплі відчуття у слухачів. Всі намагаються знайти сенс у словах її пісень, і знаходять.

Наталя вже багато років живе у сфері українського шоу-бізнесу. Тому зовсім не дивно, що жінка встигла бути не лише артисткою, а ще й продюсером. На її рахунку доля таких гуртів як “ДІО.Фільми” та “Real.O”. У свій час вони були неймовірно популярними й приносили самій Наталі славу та визнання. Бо насправді продюсером зможе бути далеко не кожен артист.

Наталя досягла справжніх висот у кар’єрі й зараз це підтверджує своїм авторським шоу, з яким їздить Україною. І це теж демонструє її професіоналізм та відданість роботі. Але є у житті Наталі й ті аспекти, в яких вона не змогла досягти високих результатів.

Річ в тому, що у жінки досі немає родини. Це не страшно, але сумно, оскільки хто б і що не казав, кожному потрібна надійна людина поруч. Те саме сталося й з Могилевською. Вона була заміжня, мала багато романів, але жоден з них не зробив її щасливою. Дітей співачка досі не має, але ніколи не пізно.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська святкує 48 років

До того ж жінка зустрічається з таємним чоловіком, який дарує їй щастя і любов. Але чи вийде вона за нього заміж, чи народить дитину і, чи побудує міцну родину – невідомо. Та зараз Наталя щаслива у свої 48 років.

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?