“Джанабаєва? Хто вона така?”. Валерій Меладзе слідом за братом хоче розлучитися з дружиною Альбіною

Чутки навколо імовірного розлучення Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе точаться більше року. Зіркова пара не поспішає їх спростовувати, чим підливає олії у вогонь.

Після 24 лютого особисте життя обох братів Меладзе стало доволі обговорюваним. Вся справа в тому, що продюсер та виконавець швидко покинули територію російської федерації, хоча і не поспішали говорити про свою проукраїнську позицію. Зокрема, Валерій Шотайович не так давно потрапив в скандал через сказане пошепки “Слава Україні”.

Тим часом Костянтин Меладзе взагалі зник з радарів, і як поговорять, повернувся до старих поганих звичок. За неофіційною версією, саме це стало причиною його розлучення з Вірою Брежнєвою, яка днями повернулася до Києва.

Валерій Меладзе хоче розлучитися з дружиною Альбіною

Меладзе та Джанабаєва тепер не живуть у росії
Валерій Меладзе хоче розлучитися з дружиною Альбіною

В російській пресі також з’являються новини про те, що Валерій Меладзе не хоче відставати у цьому питанні від рідного брата і також активно працює над розлученням. Але у його випадку все значно ускладнено. По-перше, музикант має з Альбіною аж трьох спільних дітей. До того ж найменша Агата народилася 2021-го.

По-друге, Віра — популярна артистка, яка може себе забезпечити, чого не можна сказати про зіркову маму Альбіну, зірка якої вже давно зайшла за небосхил. Не так давно думкою про те, що відбувається між знаменитостями поділився Леонід Дзюник, заявивши, що вся проблема полягає саме у хитких позиціях Джанабаєвої, через що Валерій і не може її покинути.

Розкрито деталі стосунків Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе
Валерій Меладзе хоче розлучитися з дружиною Альбіною

“У Віри були гастролі і незалежно від Меладзе. А Джанабаєва – хто вона така? У неї сольна кар’єра чи кліпи? Просто колишня солістка “ВІА Гри”. І тільки за рахунок Валерія тримається в цьому житті”

Нагадуємо, що Альбіна Джанабаєва була коханкою Валерія Меладзе більше 10 років. У жінки народився позашлюбний син, але навіть поява дитини не змусила виконавця покинути сім’ю та перебратися до своєї обраниці. Коли правда вийшла назовні, Ірина Меладзе захотіла розлучення, а Валерій Шотайович переїхав до Альбіни.

Зокрема, колишня дружина зірки заявляє, що не знала про його роман з вокалісткою, а також не здогадувалася, не дивлячись на плітки в пресі. Після пережитого жінки не змогли знайти спільної мови і не спілкуються взагалі.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.