Вона була коханкою, а він зраджував дружині: наскільки далеко зайшли стосунки Вакарчука і Христини Соловій?

Про імовірний роман Святослава Вакарчука та Христини Соловій глядачі пліткували роками, однак їхні підозри так і не справдилися. Чи зіркам просто вдавалося приховувати стосунки?

Свого часу Христина Соловій як нікому не відома дівчина, що потребувала наставництва та розкрутки в шоу-бізнесі потрапила до рук Святослава Вакарчука. Їхня співпраця була плідною та привертала увагу. Втім, результати творчості потягнули за собою плітки про імовірний роман між зірками.

Глядачі почали підозрювати, що насправді між музикантом та його підопічною може бути щось набагато більше, ніж бізнес.

Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Які стосунки між Соловій та Вакарчуком
Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Христина неодноразово спростовувала дані плітки. В свою чергу Святослав навіть не вважав за потрібне відповідати на запитання. Пізніше їхній контракт закінчився і здавалося б обговорювати більше немає чого. Однак, згодом стало відомо, що в одруженого Вакарчука мав от-от народитися син.

Зірка повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною, а через декілька місяців стало відомо про народження у той самий період часу малюка. Шанувальниці здогадалися, що так чи інакше музикант був невірним своїй дружині. Але його коханою була зовсім не Христина, а продюсерка Євгенія Яцута.

Заперечуючи статус коханки, Христина все ж таки подражнила аудиторію розповіддю про свої стосунки з чужим чоловіком. Втім, на цю роль вона погодилася будучи дуже юною, коли вчилася в школі.

“Я була коханкою свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки. У нього була дівчина, а я була мала така 8-класниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось. І мене це влаштовувало, тому що я в нього була дуже закохана”, –розповіла Соловій.

Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Зараз музиканти між собою майже не спілкуються, хоча Христина зізналася, що з народженням сина вона наставника привітала, і набагато раніше, ніж це зробили фанати. Тобто отримала новину в рази швидше за аудиторію. Зараз співачку активно підозрюють у романі з поетом Сергієм Жаданом, з яким вона дуже багато часу проводить разом. Однак сама артистка говорить, що не буде розповідати про своє особисте життя журналістам і таких намірів не має і в майбутньому.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.