Екс-дружина Узелкова Боржемська розповіла, про його стосунки з сином і дочкою через 5 років після розлучення

Колишня дружина Вʼячеслава Узелкова Марина Боржемська вперше за довгий час розповіла, чи спілкується її колишній зі своїми дітьми. Детальніше в статті.

Розлучення Марини Боржемської та Вʼячеслава Узелкова було гучним та скандальним. Тренерка так і не розповіла, чому насправді вирішила попрощатися з чоловіком, з яким була разом 20 років. Хіба що повідала, що в день, коли вона з дітьми зібрала валізи між подружжям розгорівся скандал, після якого жінка і вирішила терміново зʼїжджати.

Марина Боржемська розповіла про стосунки її дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Марина Боржемська розповіла про стосунки її дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Вже згодом боксер заявив, що колишня дружина не дає спілкуватися з дітьми. В свою чергу Боржемська запевняла, що вона вмовляє спадкоємців поспілкуватися з батьком, але після пережитого вони не надто горять бажанням це робити. Особливо складна ситуація була саме з сином зірки. Юнак не хотів брати трубку, а розмови з Вʼячеславом були доволі напруженими і не простими.

Боксер же постійно повторював, як сильно сумує за родиною. Навіть спроба побудувати стосунки спочатку потерпіла невдачу: спортсмен зізнався, що досі кохає колишню дружину, хоча пройшло 3 роки з розлучення. Сталося це прямо на телебаченні, під час зйомок романтичного реаліті-шоу.

Зараз він таки зміг розпочати нове життя з іншою жінкою і, здається, таки налагодив взаємини з дітлахами. Нещодавно Марина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідь на запитання, чи спілкується її колишній чоловік зі спадкоємцями.

Марина Боржемська розповіла про стосунки її дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Зірка відповіла, що по-можливості комунікація відбувається з обох сторін. Але заглиблюватися у цю тему зірка не поспішає і відповіла максимально абстрактно і без уточнень.

Нагадуємо, восени 2021 року Узелков покинув інтерв’ю, яке давав журналістам проєкту “Зірковий шлях” на каналі “Україна”. Боксера тоді розлютило запитання про те, чому він не бачиться зі своїми дітьми після розлучення з Боржемською, як пояснили журналісти реакцію спортсмена. Це було востаннє, коли зірка зіштовхнувся з питаннями щодо сімʼї.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.