Поки чоловіка немає вдома, дружина спить не в ліжку: Іванна Сасанчин розповіла, де провела останню ніч

Останній рік став для українців майже безсонним, оскільки російські загарбники дуже люблять запускати ракети по наших будинках саме вночі, коли всі люди розслаблено сплять.

Ця проблема стосується як великих міст мільйонників, так і маленьких міст і селищ, оскільки росіяни ніяк не можуть заспокоїтися і їм взагалі все одно, куди і коли запускати ракети. На жаль, від цього страждають всі українці без виключення і діти також, і це взагалі найжахливіше, адже травмується їхня психіка.

Роман та Іванна Сасанчин
Роман та Іванна Сасанчин

Київ та Київська область не виключення, оскільки з перших днів повномасштабної війни, столиця є головною метою росіян. Але взяти Київ за три дні, як вони розраховували, хм не вдалося. І весь цей період затягнувся на півтора року. Це неможливо, оскільки у нас найсильніша армія у світі й ніхто ніколи не завоює наші території.

Як відомо, родина двократного переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина живе у Київській області в елітному селі Софіївська Борщагівка. Це ніби маленьке окреме місце, де є красиві висотки та своя атмосфера. До речі, цю квартиру Рома й виграв на талант-шоу. Але вона поки не повністю придатна для проживання, оскільки молода родина все ще не доробила ремонт, адже це доволі дорого.

Тож, поки росіяни запускають ракети й дрони майже кожної ночі по різних областях України, люди змушені підійматися ночами і йти в безпечні місця, це може бути ванна, паркінг, підвал. Іванна з маленькою дочкою обирає ванну кімнату, адже це близько і вдома.

Сторіс Іванни
Сторіс Іванни

Останню ніч дівчина з Елізабет провела саме там і повернулась у своє ліжко лише о 4-й годині ранку. Це вже звично для українців, проте дуже страшно, що ми вимушені жити в таких диких умовах через хворобу одного недопрезидента.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?