Поки чоловіка немає вдома, дружина спить не в ліжку: Іванна Сасанчин розповіла, де провела останню ніч

Останній рік став для українців майже безсонним, оскільки російські загарбники дуже люблять запускати ракети по наших будинках саме вночі, коли всі люди розслаблено сплять.

Ця проблема стосується як великих міст мільйонників, так і маленьких міст і селищ, оскільки росіяни ніяк не можуть заспокоїтися і їм взагалі все одно, куди і коли запускати ракети. На жаль, від цього страждають всі українці без виключення і діти також, і це взагалі найжахливіше, адже травмується їхня психіка.

Роман та Іванна Сасанчин
Роман та Іванна Сасанчин

Київ та Київська область не виключення, оскільки з перших днів повномасштабної війни, столиця є головною метою росіян. Але взяти Київ за три дні, як вони розраховували, хм не вдалося. І весь цей період затягнувся на півтора року. Це неможливо, оскільки у нас найсильніша армія у світі й ніхто ніколи не завоює наші території.

Як відомо, родина двократного переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина живе у Київській області в елітному селі Софіївська Борщагівка. Це ніби маленьке окреме місце, де є красиві висотки та своя атмосфера. До речі, цю квартиру Рома й виграв на талант-шоу. Але вона поки не повністю придатна для проживання, оскільки молода родина все ще не доробила ремонт, адже це доволі дорого.

Тож, поки росіяни запускають ракети й дрони майже кожної ночі по різних областях України, люди змушені підійматися ночами і йти в безпечні місця, це може бути ванна, паркінг, підвал. Іванна з маленькою дочкою обирає ванну кімнату, адже це близько і вдома.

Сторіс Іванни
Сторіс Іванни

Останню ніч дівчина з Елізабет провела саме там і повернулась у своє ліжко лише о 4-й годині ранку. Це вже звично для українців, проте дуже страшно, що ми вимушені жити в таких диких умовах через хворобу одного недопрезидента.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?