“В неї є дитина”: після весілля з 23-річною Остапчук вразив реакцією на чадо обраниці від іншого чоловіка

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук вперше розповів про своє ставлення до дітей, які є у потенційних обраниць від попередніх стосунків.

Як відомо, Володимир Остапчук не так давно одружився втретє. На цей раз його обраницею стала молода журналістка Катерина Полтавська. Дівчині 23 роки і вона вже активно стає частиною українського шоу-бізнесу, адже її популярність зростає з кожним днем. Зокрема, дівчина стала продюсеркою проєкту “Мекнув – питайте”.

Вона не тільки з задоволенням слухає відповіді на провокаційні питання від знаменитих особистостей, але від власного чоловіка Володимира, який часто ділиться своїм досвідом та світобаченням.

Володимир Остапчук зізнався, чи взяв би у дружини жінку з дітьми

Володимир Остапчук зізнався, чи взяв би у дружини жінку з дітьми

Зокрема нещодавно йому та його гостям Богдану Шелудяку і Позитиву поставили питання: чи стали б вони зустрічатися з жінкою, в якої за плечима розлучення та є діти.

Володимир одразу ж дав зрозуміти, що для нього це абсолютно нормально і він сприймає це лише позитивно.

“Для мене особисто, це не важливо. Головне, щоб вона була класною дівчиною. І якщо в неї є дитина, це означає, що вона розкрилася ще й як жінка. Круто! Якщо ви плануєте потім дитину разом, то це буде легко набагато тому, що в неї є дитина. І це так круто, коли в тебе вже є дитина, яку не треба вести із пелюшок до першого класу. І ти такий: за**ісь, як тебе звати? Єгор? Супер, Єгор, пішли грати в футбол. Все! Все в тебе склалося!”

37-річний Володимир Остапчук нагадав своїй молодій дружині про дітей
Володимир Остапчук зізнався, чи взяв би у дружини жінку з дітьми

При цьому ведучий пригадав знайомого, який побрався з жінкою, в якої є діти від попереднього шлюбу, і поділився його позитивним досвідом. В результаті гості почали цікавитися про батька цих дітлахів.

“А я не знаю, що тато! Це як я до мами в Умань приїжджаю!”, – посміявся з ситуації телеведучий.

Зокрема, Катерині було особливо цікаво дізнатися, як її благовірний ставиться до такого варіанту взаємин, і отримала чітку відповідь: Володимир прекрасно ставиться до імовірності мати пасинка чи падчерку. Гості програми з ним не змогли не погодитися, адже думка була донесена доволі ясно.

Схожі статті