“Їдемо на весілля”: Потап приголомшив заявою – після чуток про розлучення їдуть з Каменських на церемонію

Плітки про розлучення Потапа та Насті Каменських миттєво розлетілися в новинному просторі та медійному світі, адже подружжя мало ділилося спільним контентом та ніяк не коментували розмов про їхні проблеми.

Розвіяти всі міфи про їхній шлюб та інформацію про нібито зраду Потапа наважилася Настя Каменських у новому інтерв’ю спеціально для Маші Єфросиніної. Так, знаменита українська співачка зізналася, що вона впевнена в собі жінка, яка довіряє своєму чоловіку та не ревнує без приводу.

Ба більше, інформація, що ширилася мережею про їхнє розлучення та про зраду з боку Олексія Потапенка, Настя запевняє, що вона не є правдивою, оскільки вони багато працюють, допомагають країні зборами коштів, а тому менше проводять часу один з одним та мало показують спільні світлини та відео на просторах соціальних мереж.

Потап приголомшив заявою – після чуток про розлучення їдуть з Каменських на церемонію

Утім, нещодавно все змінилося, коли зіркова родина вперше за довгий час почала оприлюднювати світлини та відео зі спільного дозвілля. Так, Настя та Потап приміряли роль обох батьків, адже показали, як з сином Потапа від першого шлюбу провили час вдома та на свіжому повітрі.

Настя Каменських з сином Потапа Андрієм Потапенком

Так, після розповсюджених пліток про розлучення, виконавець пісень та продюсер Олексій Потапенко знову показав спільну світлину з дружиною Настею Каменських та заявив, що вони їдуть на урочисту церемонію весілля, втім, не на власне. Парочка сиділа в автомобілі, щасливо посміхалася для фото, імовірно, щоб довести, що у них шлюбі все гаразд. Ось, що дослівно повідомив Потап:

“Їдемо на весілля! (Не наше) разом з Каменських”.

Користувачі соціальної мережі засмутилися, що весілля буде не на їхню честь, однак своє свято узаконення стосунків зіркове подружжя мало ще у 2019 році. Сподіваємося, що ніякі труднощі, плітки та непорозуміння не зможуть розбити сім’ю наших героїв статті.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?