Чорну розкіш перебив конфуз: з Тіною Кароль на сцені трапився курйоз – зате довела, що співає без фанери

Тіна Кароль – відома українська співачка, акторка та навіть телеведуча, яка багато років була ведучою проєктів на 1+1. Повідомила, який курйоз трапився з нею на сцені під час одного з виступів.

Так, знаменита музична виконавиця Тіна Кароль володарка трьох октав в голосі, а тому точно може виконати будь-який хіт без супроводу фонограми. Багато років поспіль співачка була наставником та тренером в проєкті “Голос країни” та неодноразово приводила своїх учасників до перемоги.

Тіна Кароль зізналася, що прийняла рішення піти з шоу на фіналі “Голос країни” в 11 сезоні, не пояснивши свого рішення. Втім, згодом зізналася, що вона не хотіла брати участі в інтригах, яких потребувала від неї продюсерська команда. Впевнена, що може дати трішки більше професіоналізму і якості в роботі артиста, а тому прямо заявила, що за хайпом та інтригами до інших героїв шоу.

Тіна Кароль показала старе фото з рідним братом
Тіна Кароль довела, що співає на сцені без фанери

Так, днями співачка Тіна Кароль показала, який курйоз пережила прямісінько під час виступу на сцені з Юлією Саніною. Артистки виконували свій відомий хіт “Я вільна”. Під час співу зі стійки, за якою стояла Кароль, у неї упав мікрофон.

Тіна то крутила стійку руками, то тримала її, і тому в один момент мікрофон не витримав та полетів до рук глядачів. Однак співачка не розгубилася, посміхнулася слухачам, подякувала за повернення так званого втікача, а головне довела, що співала без фонограми, адже коли втратила мікрофон, то голосу Тіни чути не було.

Користувачі соціальної мережі Instagram в коментарях під відео жартома зазначили, що навіть мікрофон не витримав такої краси поп-діви, оскільки він вирішив втекти. А деякі навпаки захоплювалися чарівним образом Кароль, яка для концерту одягнула чорну обтислу сукню, що вдало підкреслила переваги її фігури.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.