Ані Лорак довела свій статус зрадниці: не розірвала зв’язки з Філіпом Кіркоровим і продає білети на концерт

З кожною новою мовчазною позицією та виступами для росіян, співачка Ані Лорак, яка народилася та побудувала успішну кар'єру в Україні доводить, що її виправдано внесли до списку зрадників Батьківщини.

Так, після 24 лютого співачка з України довела, що її не цікавить український народ, рідна домівка та все, що робить російський народ на українській землі. Артистка чесно заявила, що вона намагається бути поза політикою, хоче бути вільним артистом сцени, а ще додала, що їй досить важко бути між двох вогнів, натякаючи, на війну між двома країнами, де вона могла жити. Утім, тепер її дорога лише в російську федерацію.

Однак далі відома співачка Ані Лорак змогла здивувати своїх земляків, адже заявила, що вона пишається своєю спадщиною та культурою, а ще написала, що Україна залишатиметься назавжди в її серці, утім, знову про війну ані слова. Додала, що не підтримує нищення нашої нації, адже це нібито розбиває їй серце.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак

Нещодавно музична виконавиця з України Ані Лорак довела свій статус зрадниці, адже на своїй сторінці соціальної мережі Instagram оприлюднила сторіз з продажем квитків на концерт за участі хорошого друга, хрещеного батька її доньки Софії Філіпа Кіркорова та співака Артема Качера, з яким записала спільну пісню “Материк”.

Виступ відбудеться вже цієї осені, 27 вересня, а тому співачка цією світлиною закликала купувати квитки та приходити на дане співоче дійство.

Ані Лорак не розірвала зв’язки з Філіпом Кіркоровим і продає білети на концерт

Нагадаємо, що раніше українська телеведуча та журналістка Катерина Осадча припустила, що мовчання Ані Лорак багато в чому пов’язане від впливу Філіпа Кіркорова. Можливо, саме він порадив знаменитості не говорити про дії росіян на українській землі, мовляв, вони самі зі своєю війною розберуться, а у тебе кар’єра.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.