“Михась буде розмовляти”: Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про аналізи сина – тривога даремна

Катерина Репяхова – відома українська блогерка, бізнесвумен, четверта дружина музичного виконавця Віктора Павліка, яка отримала цікавість до своєї персони після стосунків зі знаменитістю.

Так, Катерина Репяхова з дитинства була прихильницею творчості Віктора Павліка, відвідувала концерти співака, дарувала квіти після співочих заходів, а згодом стала концертною директоркою знаменитого виконавця.

Не секрет, що доленосна зустріч майбутнього подружжя сталася в місті Миколаїв, куди дівчина спеціально приїхала на концерт артиста. Також майбутні закохані проживали в одному готелі та були сусідами номерів.

Весілля Віктор Павлік з четвертою обраницею Катериною Репяховою зіграли у 2020 році, а через рік молода дружина ощасливила виконавця народженням їхнього спільного сина Михайла, який для чоловіка став четвертим спадкоємцем.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Зіркове подружжя неабияк хвилюється за розвиток їхнього 2-річного сина, адже хлопчик досі не промовив жодного слова. Нещодавно Катерина Репяхова у своєму блозі соціальної мережі Instagram повідомила, що Михайлу зроблять ЕЕГ уві сні, щоб виявити на наявність або відсутність патологій, і вже повідомила про результати.

Так, 29-річна блогерка розповіла, що дуже щаслива, адже за результатами обстежень, які тривали три місяці, лікарі дійшли висновків, що Михайло буде розмовляти, а тому хлопчик розвивається у своєму темпі. Головне завдання батьків тепер полягає у педагогічних заняттях з дитиною. Додала, що видихнула з полегшенням, адже Михасю не потрібне медикаментозне лікування.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про аналізи сина

Катерина Репяхова зізналася, що почала ділитися зі всією цією історією для того, щоб показати приклад багатьом батькам, що потрібно займатися цим питанням, не запускати будь-які затримки в розвитку дитини та вчасно виявляти проблеми. Каже, що після довгого обстеження вони дійшли до фінальної точки та розуміють, в чому проблема, як з нею боротися, адже тут питання суто педагогічне, а в медикаментозному втручанні наразі потреби немає.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про аналізи сина

Додала, що в Ізраїль вона з сином на лікування не поїде, адже двох висновків неврологів, яким зіркове подружжя повністю довіряє цілком достатньо.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.