Залишилися без даху над головою: Матвієнко і Мірзоян, Ірина Білик, Кондратюк, колишній Ані Лорак Фальоса

Навіть зірки час від часу мають проблеми житлового характеру, вимушені знімати недорогі квартири або ж взагалі з'їжджати до своїх батьків. Кого ця проблема торкнулася?

Житлові проблеми трапляються за доволі різних причин, але результат завжди однаковий: пересічні українці і навіть зірки вимушені шукати місце, яке стане для них тимчасово новим домом. Хтось переносить подібні зміни важко, хтось ставиться до цього по-філософськи. Хто ж зі знаменитостей мав подібний досвід?

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко розповіла, як Арсен Мірзоян відреагував на її вагітність
ТОП-7 зірок, які залишили свої домівки

2021-го Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко повідомили про те, що мають з’їхати від Ніни Митрофанівни на власну квартиру. Зірки активно проводили ремонт і готувалися до щасливого життя втрьох з донечкою Ніною.

Втім, війна внесла свої корективи: Тоня спочатку евакуювалася з дітьми за кордон, а по поверненню не змогла реалізувати плани з чоловіком по житлу і досі живе у матері.

Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк
ТОП-7 зірок, які залишили свої домівки

У лютому 2022-го продюсер забрав усю свою сім’ю та вирушив на захід України. Вже в дорозі стало відомо, що його рішення було абсолютно вірним, так як повертатися вже було нікуди. Родина декілька місяців проживала в офісі у Львові.

Євген Синельников

Ведучий шоу Орел і Решка Євген Синельников нарешті поділився причиною розлучення
ТОП-7 зірок, які залишили свої домівки

Спочатку будинок Євгена Синельникова був для нього його захистом та стіною. Близько місяця сім’я не могла вийти з нього та чекала на момент, коли можна буде безпечно евакуюватися. Коли ж це стало можливим Євген повідомив, що в нього більше немає сімейного гніздечка.

Юрій Фальоса

Юрій Фальоса і Ані Лорак
ТОП-7 зірок, які залишили свої домівки

Юрій Фальоса не поспішав ділитися своїми емоціями та не розповідав, що відбувається в його житті. Але аудиторії розповів, що житлове питання після 24 лютого торкнулося і його.

Ірина Білик

Ірина Білик святкує День народження
ТОП-7 зірок, які залишили свої домівки

Ірина Білик може поділитися водночас неприємною і дуже смішною історією. Свій будинок вона залишила заради сина та евакуювалася за кордон. Однак, камери у її маєтку були увімкнені. А саме тому вона мала можливість спостерігати за всім, що в ньому відбувається. Зокрема, вона стала свідком того, як чоловіки одягли її концертні наряди та ходили в них по її дому.

Влад Яма

Яма здійснив свою мрію
ТОП-7 зірок, які залишили свої домівки

3 роки тому Влад Яма повідомив про те, що в нього з’явився заміський будинок. Також у власності чоловіка є квартира. Втім, це не зупинило його. Зірка емігрував. В США хореограф власного житла не має, а повертатися на батьківщину не поспішає.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?