Потап публічно указав Насті Каменських на її місце: в пріоритет поставив не дружину і не приховує цього

Знаменитий український продюсер та репер Потап дав ексклюзивне інтерв'ю для журналу "Viva", в якому розповів про свої цінності та ставлення до сім'ї.

За останній рік в мережі з’являлася маса інформації про те, що Потап та Настя Каменських можливо розлучаться. Такі плітки з’являлися в інформаційному просторі перш за все через тривалу розлуку у зірковій сім’ї. Настя Каменських повернулася до України у серпні минулого року, а от Потап затягував з цим ще протягом 6 місяців.

У довершення постійно траплялися скандали. Найгучнішим з них стала заява колишньої підопічної продюсера Євгенії Гордої, яка на всю країну заявила про те, що була його коханкою. Потап та Настя не реагували досить довго, а пізніше заявили, що жінка просто намагалася влаштувати піар. Далеко не всі шанувальники поставилися з довірою до цієї заяви.

Потап публічно указав Насті Каменських на її місце

Потап публічно указав Насті Каменських на її місце. Андрій Потапенко та Настя Каменських за одним столом

Зараз родина знову разом. Олексій знаходиться у їхньому з дружиною будинку на Київщині. Не так давно він показував, як його кохана та син від попереднього шлюбу проводять час разом та снідають.

На додаток чоловік дав ексклюзивне інтерв’ю для журналу “Viva”, в якому розповів про свого спадкоємця-підлітка, а також стосунки в сім’ї.

Так, журналіст поцікавилася у знаменитості, кого він вважає найближчою для себе людиною. Олексій заявив, що розповість одразу про двох людей, але на перше місце поставив свого єдиного сина, а за ним пригадав і про Настю Каменських.

Син Потапа
Потап публічно указав Насті Каменських на її місце

“Хочу сказати про двох. Бо все ж таки я — і чоловік, і батько. Тому це мій син. Ну, і моя дружина. Настя була завжди, є і буде”, –зізнався Потап.

Нагадуємо, що на даний момент Андрію Потапенку 14 років. Хлопець має дуже великий зріст і все більше схожий на свою матір Ірину Горову. Після розлучення батьків хлопчик залишився жити саме у продюсерки, і своє дитинство провів в оточенні мами, рідної сестри Наталії, пса Жори та батька, який проводив з ним свій вільний від роботи час. У компанії мачухи дитина світилася нечасто. Далі більше, Настя Каменських не приходила на його дні народження, а також на свята в школі. У такі дні Олексій приходив до сина один. Що насправді відбувалося в родині ніхто з її членів не розкривав.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?