23-річна Полтавська відповіла “пліткарям”, які обговорюють її шлюб з Остапчуком – так і потрапила в шоу-бізнес

Журналістка Катерина Полтавська до шлюбу з Володимиром Остапчуком ніколи не була публічною особистістю та не могла уявити себе в стосунках з медійним чоловіком.

Так, 23-річна дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналася, що не хотіла стосунків з відомим чоловіком, адже так вона розуміла, що їй теж доведеться ловити до себе увагу від пересічних громадян.

Утім, наразі вона активно веде свій блог в соціальних мережах, спілкується з підписниками, не боїться позувати на світлинах в профіль та доволі часто з’являється в новинному просторі.

Катерина Полтавська
Катя Полтавська відповіла пліткарям, які обговорюють її шлюб з Остапчуком

Так званий “пліткар”, блогер Богдан Беспалов у своїх випусках на YouTube-каналі розповідає правду про українських зірок, яку йому доповідають власні канали зв’язків та підписники, але наголошує, що на правдивість його тверджень упиратися не варто, адже його блог – це спільнота думок та пліток з правом мати свою авторську думку.

Нещодавно одна з підписниць Катерини запитала у дівчини, чи бачила вона випуски на ютуб-каналі в блогера, який постійно говорить про їхні стосунки з Володимиром, і як виявилося згодом мова йшла саме про Богдана Беспалова.

Журналістка бурхливо відреагувала на питання, та відповіла: “Я бачила. Нехай голову об стінку поб’ється – буде корисніше”. Беспалов не міг цього не взяти до уваги, а тому особисто відповів Катерині, що вона як особистість публіку та його не цікавить та знову підкреслив, що дівчина потрапила до медійного світу саме завдяки стосункам з Володимиром Остапчуком:

“Катюшо, ну, по-перше, ми про тебе говоримо виключно в контексті Володимира Остапчука, тому що як цілісна одиниця, окремо ти не цікава взагалі, ти недотична до шоу-бізнесу, ти нічого не транслюєш, не випускаєш. Ти нічого не можеш мати спільного з шоу-бізнесом, хто і має відношення до нього так це Остапчук”.

Схожі статті

Як голлівудські зірки: Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою

Сукня дружини відомого шоумена Григорія Решетніка тягнулася по всій червоній доріжці. Христина Решетнік була у підборах і ледь не заплуталася в своєму вбранні. Але гарно встояла на ногах.

Він залицявся, а вона впала у “френдзону”: що насправді було між Дорофєєвою і Позитивом

Надя Дорофєєва і Позитив працювали разом протягом 10 років, і за цей час їм неодноразово приписували романтичні стосунки - що ж між ними було насправді?

15 років про неї було ні слуху ні духу: чому Олександр Педан приховував свою дружину Інну

Олександр Педан вже протягом 21 року вірний лише одній жінці - Інні Педан, яку близько 15 років приховував від публіки та телекамер - чому так сталося?

Що має зробити Винник у Німеччині, щоб повернутися в Україну: продюсер здивував заявою

Популярний український виконавець Олег Винник поставив свою кар'єру на паузу ще 3 роки тому, і не так давно вирішив повернутися. Але все не так просто, і для цього необхідна умова.

“Він клявся до останнього”: екс-дружина Павліка розповіла, як він обвів її навколо пальця

Колишня дружина відомого артиста Віктора Павліка розкрила таємниці їхнього життя. Виявляється, співак не такий безгрішний, яким хоче здаватися.

Як виглядає дочка Ольги Сумської, яка розбила її серце: мама і спадкоємиця не бачаться роками

Українська акторка Ольга Сумська старається не згадувати про старшу дочку в публічному просторі. Що стало причиною такого радикального рішення?