Дружина Влада Ями Лілія похизувалась подякою від командування за допомогу: гордості немає меж

Благодійні вчинки, допомога українським військовим та відданість своєму народові – це те, що у всьому світі показує небайдужість людей. Українці вони чи мають іншу національність – неважливо.

Насправді через війну з України були вимушені виїхати мільйони людей, тисячі родин з дітьми. І це страшно, дуже страшно, бо залишати свою домівку і не розуміти, чи повернешся ти туди ще хоч раз у житті – боляче. Але більшість виїжджала на паніці, і вони взагалі робили це швидко та без зайвих думок.

Родина Ями
Родина Ями

Серед українських зірок вистачає таких родин, які виїхали з самого початку і зараз живуть в різних країнах. Проте вони не забувають про те, що Україна потребує допомоги. Так, їх багато хто засуджує, але ніхто не був на їхньому місці. Тому всі засудження і невдоволення є недоречними. Але, на жаль, мало хто це розуміє та поділяє цю думку.

Так, наприклад, родина хореографа і танцюриста Влада Ями потрапила від величезну хвилю хейту. А все через те, що чоловік не виправдав сподівань народу і колег. А він просто залишився разом з сином і дружиною. Так, за кордоном, але це ще ні про що не каже. Головне, щоб люди не забували, що відбувається вдома і транслювали це або просто допомагали ділом.

Родина Ями неодноразово брали участь у різних зборах для Збройних Сил України. Вони приходили у штаб і допомагали збирати посилки для військових з усім необхідним. І це вже вчинок, адже вони могли просто і спокійно собі жити в Америці, бо там інший вимір.

Тож, через допомогу захисникам, Лілія Яма отримала подяку від командування та особового складу 24-ї окремої бригади механізованої бригади імені короля Данила. Та благодійного фонду Флориди.

Подяка Лілії Ями
Подяка Лілії Ями

Звісно, для жінки це дуже цінно та додає їй гордості за себе і свою родину. Адже вони з Владиславом не сидять просто так на місці склавши руки.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?