Зіркові куми Потап та Горбунов, Дзідзьо та Цибульська, Зеленська та Кравець: хто кому родич?

Знаменитостей об'єднує не тільки спільна творчість. Українські зірки шоубізнесу скріплюють свою дружбу, стаючи хрещеними батьками для дітей одне одного. Чий зв'язок перетворився на таку важливу роль?

Потап та Юрій Горбунов

Продюсер Олексій Потапенко був обраний хрещеним батьком сина Юрія Горбунова та Катерини Осадчої. Хлопчика звати Іван. Його особливо ніжне ставлення до похресника відоме, і він прагне виділяти більше часу для зв’язку з ним.

Потап похрестив сина Юрія Горбунова
Потап похрестив сина Юрія Горбунова

Дзідзьо та Ольга Цибульська

У 2018 році подруга Михайла та Олі, Надія, народила сина. Надія часто виконує ролі в музичних кліпах співака, він навіть називає її своєю музою. Похрестити дитину Надя запросила зірок, що ще більше їх зблизило.

Дзідзьо та Ольга Цибульська куми
Дзідзьо та Ольга Цибульська куми

Олена Зеленська та Олена Кравець

Довгий час сім’я нинішнього президента та Олени Кравець мають тісні стосунки. Тож не випадково, що Зеленські вибрали пару Кравець хрещеними батьками для своєї доньки. Під час хрещення виявилось, що Зеленська не була хрещена. Тож Олена Кравець похрестила і новонароджену доньку подружжя і саму мати.

Олена Кравець хрещена мати Олени Зеленьської
Олена Кравець хрещена мати Олени Зеленської

Наталка Карпа і Тарас Тополя

Фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя і співачка Наталка Карпа, виявляється, також мають родинні зв’язки. Співак має дружні стосунки з чоловіком співачки, Євгенієм Тереховим. Тарас похрестив доньку подружжя – Злату.

Тарас Тополя похрестив доньку Наталії Карпи
Тарас Тополя похрестив доньку Наталії Карпи

Світлана Тарабарова, Соломія Вітвіцька і Vlad Darwin

Світлана Тарабарова і Влад Дарвін мають спільну хрещеницю. Артисти похрестили сина своєї колеги. А Соломія Вітвіцька стала хрещеною матір’ю старшому синові співачки – Івану.

Світлана Тарабарова і Соломія Вітвіцька куми
Світлана Тарабарова і Соломія Вітвіцька куми

Ольга Сумська та Володимир Горянський

Ольга Сумська та Володимир Горянський довгий час грають на одній сцені. Не дивно, що їх пов’язують не тільки професійні відносини. Артистка і її чоловік Віталій Борисюк запросили Горянського бути хрещеним батьком для їхньої доньки Ганни.

Ольга Сумська та Володимир Горянський куми
Ольга Сумська та Володимир Горянський куми

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.