Правду про дивне “захоплення” Софії Ротару оприлюднили: серед зірок таке практикують одиниці

Здавалося б легенда української естради може дозволити собі будь-яке задоволення, яке тільки захоче. Однак, серцю не накажеш, і часом ми самі себе дивуємо.

Вже за радянських часів Софія Ротару пізнала на смак життя справжніх літ. У зірки з’явилося житло на узбережжі Чорного моря, вона багато подорожувала та знайомилася з найвидатнішими особистостями. А згодом лише набирала популярність і багатіла. На даний момент Софія Михайлівна проживає недалеко від Конча-Заспа в доволі елітному районі на Київщині. Її будинок суворо охороняється, а сама артистка виходить з нього нечасто.

Усе, що їй необхідно вже знаходиться в маєтку. Зокрема найближчі люди проживають разом з нею: Руслан Євдокименко та його дружина Світлана завжди поруч з головою сімейства.

Правду про дивне захоплення Софії Ротару оприлюднили

Наречений онучки Софії Ротару вийшов на сцену в США
Правду про дивне захоплення Софії Ротару оприлюднили

Останні декілька років у зірки зовсім немає концертів, а увесь свій вільний час вона проводить надворі. І це зовсім не дивно, адже у артистки є захоплення, якому вона може присвятити всю себе.

Влітку , як з’ясувалося, зовсім не збирається сидіти склавши руки і прохолоджуватися. Софія Михайлівна активно займається своїм городом. Цього року їй надіслали саджанці рідкісних рослин, ґрунт для яких артистка підготувала власноруч.

Ротару зізнається, що займатися дачними справами їй насолоду. Робота в землі заспокоює Ротару та замінює їй ліки. Софія Михайлівна виросла в селі і звикла до такої праці, тому займатися городом для неї не новинку. Всі рослини на дачі співачки чудово приживаються та приносять плоди.

Пристрасть Ротару може здатися дивною, адже зірки такої величини зазвичай не виконують самі роботи, а залучають помічників. Артистка стала унікальною у своєму роді персоною, яка не цурається простої роботи.

Софія Ротару похвалилася онуком-красенем
Правду про дивне захоплення Софії Ротару оприлюднили

А тому у будинку зірки завжди є овочі та фрукти власного виробництва. І єдине, чого їй не вистачає для повного щастя — це власний ставок з рибою. Якось Ауріка Ротару розповідала, що окрім любові до садівництва Софія Михайлівна ще має пристрасть до риболовлі, і лише заради цього час від часу покидає рідну домівку та рушає в подорож.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?