Суханов розповів Аді Роговцевій, що не зміг привітати маму з днем народження: “Не пробачити, але спілкуватися”

Телеведучий Олексій Суханов взяв ексклюзивне інтерв'ю в Ади Роговцевої. Зірки поділилися своїми переживаннями та обговорили сімейні відносини.

Олексій Суханов, відомий український телеведучий поспілкувався з Адою Роговцевою. Розмова вийшла тепла, але досить печальна. Олексій був радий, що актриса погодилася надати інтерв’ю саме йому, та назвав його “розмова з совістю”.

Ада Миколаївна розповіла про внутрішні переживання. Вона картає себе за увагу, якої було не достатньо її рідним. Актриса відчуває провину та просить вибачення у родини. Акторка постійно прокручує у свідомості минуле та думає про те, що могло скластися інакше.

“Прийшов час згадувати. Весь час згадуєш. Весь час іде кіноплівка твоїх вагань. Чи є там моя провина, а як правило вона є” – розповіла Ада Миколаївна.

Ада Роговцева душевно поспілкувалась з Олексієм Сухановим
Ада Роговцева душевно поспілкувалась з Олексієм Сухановим

У свою чергу, Олексій зізнався, не знайшов в собі сили привітати маму з днем народження. Олексій не може згадувати про колишнє життя. Він не видалив номер матері, але й не підіймає слухавку, коли вона телефонує.

“Мені це болить. Вона ж народила мене, я все одно залишаюсь її сином. Проте в мене нема сил нінащо, що пов’язане з тамтешнім життям. Навіть нема сил взяти слухавку” – поділився ведучий.

Суханов розповів Аді Роговцевій, що не зміг привітати маму з днем народження
Суханов розповів Аді Роговцевій, що не зміг привітати маму з днем народження

Артистка порадила Олексію не пробачати, але переступити через це та спілкуватися. Хоча б зрідка. Ада вважає, що насамперед потрібно цінувати близьких та старатися підтримувати стосунки до кінця. Адже люди йдуть з нашого життя та в майбутньому може не бути можливості подивитися їм в очі. А спогади, на думку Роговцевої, мають велике значення в житті людини.

“Коли людина переходить якусь межу, то вона перестає існувати для мене. І тоді не береш слухавку і не можеш набрати номер. Тому я тебе розумію” – заявила акторка.

Схожі статті

У Катерини Репяхової скоро з’явиться дочка, але не від Віктора Павліка – “Це круто, але до чого цей цирк”

Дружина Віктора Павлика нарвалася на критику у Мережі після того, як поділилася довгоочікуваною новиною. Чому підписники Репяхової розділили з нею радість і навіть почали відписуватись.

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром показала, з ким відзначала 47-річчя: в обіймах та з любов’ю

Свій День народження найбагатша співачка України відзначила в компанії особливої людини, яка підтримує її незважаючи ні на що і продовжує оточувати продовжує оточувати своєю любов'ю.