“Це великі гроші”: Федишин, Саліванчук, Дзідзьо зізналися, що їх розводили та розповіли подробиці

Сучасний світ цифрових можливостей збагатив наше життя, однак разом із цим він також приніс загрози, пов'язані з шахрайством. Зірки не виключення та також потрапляють на гачок аферистів.

Ірина Федишин

Українська співачка Ірина Федишин в травні 2023 року поскаржилась на шахрайство. Виконавиця взяла участь у благодійному вечорі у Лондоні, проте організатор заходу відмовився передати їй кошти, зібрані з продажу квитків. Гроші повинні були бути направлені на допомогу ЗСУ, як це було вказано на афіші.

Також співачка відмітила, що і кошти за продаж лотів, довелося забирати зі скандалами, але місія виконана, та зібрані донати підуть на ЗСУ.

Ірина Федишин розповіла про шахрайство
Ірина Федишин розповіла про шахрайство

Дзідзьо

Зараз Михайло не позичає грошей, але так було не завжди. Добротою співака скористались недобрі люди. Шанувальники зв’язались з артистом та попросили велику суму грошей на лікування дитини. Дзідзьо не зміг відмовити та виявилося, що його надурили.

“Це великі гроші навіть для мене були, але я повівся. Я віддав, щоб урятувати життя дитини”, – повідомив Михайло “Зірковому шляху”.

Дзідзьо розповів про шахрайство
Дзідзьо розповів про шахрайство

Ганна Саліванчук

Акторка Ганна Саліванчук потрапила на шахраїв, коли відвозила гуманітарну допомогу до дитячого будинку. Їй повідомили, що там знаходяться сім’ї з дітьми, які постраждали від російської агресії. Але побачила зірка там зовсім інше. Нелюди перепаковували допомогу для подальшого продажу. Дівчина з командою прийняли рішення відвести речі до іншого, перевіреного дитячого будинку. Після Ганна намагалася притягнути винного до відповідальності – зверталась до поліції, надавала історії розголосу. Але, на жаль, пошуки афериста не принести успіху.

Ганна Саліванчук розповіла про шахрайство
Ганна Саліванчук розповіла про шахрайство

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.