Каменських і Потап дізналися стать майбутньої дитини та зізналися, хто народиться: очі Насті сяють як ніколи

Настя Каменських та Потап не так давно возз'єдналися. Пара багато часу проводить разом і нещодавно заінтригувала мережу новими кадрами з весілля.

Після того, як фанати дізналися про одруження Насті Каменських та Потапа, пара постійно отримувала запитання стосовно майбутнього поповнення в родині. Шанувальники сподівалися, що незабаром побачать малечу. Однак колишній дует не поспішає з цим питанням.

Каменських давно звикла до інтенсивності цих питань, адже отримує їх у коментарях під кожною публікацією, а також у кожному наступному інтерв’ю. І тим не менш, ніколи не задовільняє цікавість аудиторії.

Настя Каменських і Потап дізналися стать майбутньої дитини

Однак нещодавно співачці випала можливість потішитися за своїх друзів. Зіркову пару запросили на невеличке весілля, на якому молодята вирішили дізнатися статі їхньої майбутньої дитини. Наречена виявилася вагітною.

Молоді люди розрізали святковий торт та з’ясували, що в сім’ї з’явиться маленька дівчинка. Відповідний відеоролик був опублікований на особистій сторінці Потапа в соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських і Потап дізналися стать майбутньої дитини. Скріншоти особистої сторінки Потапа

Олексій також показав свою кохану дружину, яка у цей момент сяяла від щастя.

Нагадуємо, що тривалий час Потап та Настя Каменських тримали тримали свої стосунки у суворому секреті. Насправді пара побралася багато років тому у Лас-Вегасі. Судячи з усього, це в сталося невдовзі після розлучення продюсера з колишньою дружиною Іриною Горовою.

Весілля у київському лісі насправді було лише святкуванням річниці. Пара створила власну сімейну традицію, згідно якої кожного року святкує весілля наче в перший раз. До речі, на це торжество прийшла і Горова зі своїм новим бойфрендом. Глядачі тоді були вражені благородністю та гідністю поведінки продюсерки.

Настя Каменських розповіла про свою вагітність від Потапа
Настя Каменських і Потап дізналися стать майбутньої дитини

Потап має сина від попередніх стосунків Андрія. Хлопчику на даний момент вже 14 років. Натомість Настя Каменських поки що щастя материнства не пізнала. Вона нібито непогано ладнає зі своїм пасинком. Принаймні нещодавно Потап показував, як вони разом снідають.

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.