Двоє дорослих синів, службовий роман та таємна дружина: які секрети приховував від усіх Андрій Данилко?

Легенда української естради Андрій Данилко, який прославився під псевдонімом Вєрка Сердючка, багато років приховував будь-яку інформацію про своє особисте життя.

Більшість зірок активно спілкується з журналістами на особисті теми. Певна інформація потрапляє до рук преси навіть від інсайдерів, а тому приховати абсолютно все неможливо. Але Андрію Данилко протягом 30 років вдавалося вберегти приватне життя.

Андрій Данилко розповів про своє кохання
Які секрети приховував від усіх Андрій Данилко

Так, досі глядачам було нічого невідомо про жодну обраницю співака. Його поведінка створювала більше питань ніж відповідей, а поділитися інформацією щодо артиста ніхто не поспішав.

Які секрети приховував від усіх Андрій Данилко

І все ж таки близько 13 років тому поповзли чутки про синів Андрія Данилка. Нібито односельчани матері чоловіка бачили двох хлопчиків, які приїжджали до бабусі в село. Мовляв, дітей назвали на честь батька Андрія та дідуся.

Втім, підтвердити дану тезу журналістам так і не вдалося, а Андрій Данилко навіть ніколи не коментував дані чутки.

Андрій Данилко зупинився в Ізраїлі
Які секрети приховував від усіх Андрій Данилко

Чого не скажеш про його таємну дружину. Не раз шанувальники запідозрювали, що насправді у Андрія Данилка є кохана жінка. Мовляв, свою родину ретельно приховує. Але співак неодноразово робив заяви, згідно яких він не перебував у офіційних стосунках у шлюбі.

Після початку повномасштабної війни в Україні виконавець ролі Вєрки Сердючки розповів, що дуже мріяв про сім’ю, але усі спроби її створити були невдалими.

Найбільше пліток щодо Андрія Данилка стосувалися його партнерки Інни Білоконь. Поговорювали, що у партнерів тривалий любовний роман. Втім, 2021-го виконавиця ролі мовчазної Гелі Радмила Щоголева дала ексклюзивний коментар, в якому вперше розповіла, що мала близькість з зіркою. Телеведучим так і не вдалося дізнатися у жінки всю правду, але вони зробили висновок, що між зірками був роман.

За словами акторки, вони з Андрієм припинили спілкуватися через її вчинок. Мовляв, акторка не попередила колегу про то, що збирається покидати проєкт і не попрощалася. Цього Андрій пробачити їй не зміг. Вони зустрілися лише через декілька років, душевно поговорили, але відносини не відновили.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.