Двоє дорослих синів, службовий роман та таємна дружина: які секрети приховував від усіх Андрій Данилко?

Легенда української естради Андрій Данилко, який прославився під псевдонімом Вєрка Сердючка, багато років приховував будь-яку інформацію про своє особисте життя.

Більшість зірок активно спілкується з журналістами на особисті теми. Певна інформація потрапляє до рук преси навіть від інсайдерів, а тому приховати абсолютно все неможливо. Але Андрію Данилко протягом 30 років вдавалося вберегти приватне життя.

Андрій Данилко розповів про своє кохання
Які секрети приховував від усіх Андрій Данилко

Так, досі глядачам було нічого невідомо про жодну обраницю співака. Його поведінка створювала більше питань ніж відповідей, а поділитися інформацією щодо артиста ніхто не поспішав.

Які секрети приховував від усіх Андрій Данилко

І все ж таки близько 13 років тому поповзли чутки про синів Андрія Данилка. Нібито односельчани матері чоловіка бачили двох хлопчиків, які приїжджали до бабусі в село. Мовляв, дітей назвали на честь батька Андрія та дідуся.

Втім, підтвердити дану тезу журналістам так і не вдалося, а Андрій Данилко навіть ніколи не коментував дані чутки.

Андрій Данилко зупинився в Ізраїлі
Які секрети приховував від усіх Андрій Данилко

Чого не скажеш про його таємну дружину. Не раз шанувальники запідозрювали, що насправді у Андрія Данилка є кохана жінка. Мовляв, свою родину ретельно приховує. Але співак неодноразово робив заяви, згідно яких він не перебував у офіційних стосунках у шлюбі.

Після початку повномасштабної війни в Україні виконавець ролі Вєрки Сердючки розповів, що дуже мріяв про сім’ю, але усі спроби її створити були невдалими.

Найбільше пліток щодо Андрія Данилка стосувалися його партнерки Інни Білоконь. Поговорювали, що у партнерів тривалий любовний роман. Втім, 2021-го виконавиця ролі мовчазної Гелі Радмила Щоголева дала ексклюзивний коментар, в якому вперше розповіла, що мала близькість з зіркою. Телеведучим так і не вдалося дізнатися у жінки всю правду, але вони зробили висновок, що між зірками був роман.

За словами акторки, вони з Андрієм припинили спілкуватися через її вчинок. Мовляв, акторка не попередила колегу про то, що збирається покидати проєкт і не попрощалася. Цього Андрій пробачити їй не зміг. Вони зустрілися лише через декілька років, душевно поговорили, але відносини не відновили.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.