Ксенія Мішина показала, на кого проміняла Еллерта: відпочиває разом із фіналістом тієї самої “Холостячки”

Знаменита екс-холостячка Ксенія Мішина вперше за тривалий час з'явилася на людях у чоловічій компанії та вразила вибором супутника. З ким проводить час зірка?

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розірвали свої стосунки влітку 2021-го. Криза була помітна усім шанувальникам, адже про імовірне розставання вони говорили вже за декілька місяців до того, як це сталося. Однак, гуморист не збирався здаватися. Чоловік активно залицявся до колишньої дівчини і запевняв, що зробить усе, аби її повернути.

Але не вийшло. Він допоміг акторці евакуюватися разом з сином в лютому 2022-го, після чого між зірками остаточно зіпсувалися взаємини. Актор емігрував до Сполучених Штатів Америки і після цього жодного разу не показувався в Україні.

Ксенія Мішина показала, на кого проміняла Олександра Еллерта

Ксенія Мішина показала чоловіка, який потребує її уваги та постійної любові
Ксенія Мішина показала, на кого проміняла Олександра Еллерта

Обидва просили закрити тему з їхнім романом, а також неодноразово бурхливо реагували на запитання від аудиторії, що стосувалося одне одного. Мішина навіть не з’являлася у компанії інших чоловіків, і от нещодавно стало відомо, що вона весело проводить час разом з Максом Тарапатою в Карпатах.

Зірки засвітилися на фото зі святкування дня народження актриси та стендапера Катерини Олос. Велика компанія зібралася в одному з будинків у мальовничому куточку Карпат.

“Місце прекрасних пейзажів, незабутніх сніданків та незабутніх зустрічей…”, — написав Макс під відео у своєму сторизі.

Примітно, що ролик зібрав дуже багато негативних реакцій, адже українці вельми болісно реагують на демонстрацію веселощів та трансляцію розкішного життя, поки їхні співвітчизники борються за незалежність України. Втім, знаменитостей, судячи з усього, не зупинила можливість наштовхнутися на бурхливу критику від аудиторії.

#collageable

Нагадуємо, що Ксенія Мішина обрала у романтичному реаліті-шоу Олександра Еллерта. Чоловік став переможцем. Парі при цьому вдалося побудувати тривалі стосунки, які тим не менш не витримали певних нюансів. Макс Тарапата — фіналіст другого сезону того ж самого шоу. Чоловік боровся за серце Злати Огнєвіч, але потерпів невдачу. Тим не менш, йому вдалося подружитися зі співачкою, і досі вони знаходяться у дуже хороших стосунках.

Схожі статті

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.