Вона була коханкою, а він був з іншою, маючи дружину: що приховували Святослав Вакарчук та Христина Соловій

Чутки про роман між Святославом Вакарчуком та Христиною Соловій супроводжували обидвох впродовж усієї їхньої співпраці. Однак підтвердження вони так і не отримали.

Свого часу Христина Соловій та Святослав Вакарчук змогли створити неймовірний творчий тандем, який приніс продюсеру та його підопічній масу фанатів, велику кількість переглядів та прослуховувань, а також вірну аудиторію, яка з захопленням чекає на нові хіти.

Що приховували Святослав Вакарчук та Христина Соловій

Не обійшлося і без особистих драм: аудиторія помітила іскру між виконавицею та її наставником, хоча прямих доказів цьому ніколи не було. Плітки про романтичний зв’язок між ними виростали наче гриби. Але були спростовані музикантами неодноразово.

Що приховували Святослав Вакарчук та Христина Соловій

І лише 2021-го року стало відомо, що Святослав Вакарчук був дійсно невірним своїй дружині. Але коханкою була не його “фаворитка”, а продюсерка Євгенія Яцута. Піар-відділ гурту Океану Ельзи повідомив про те, що чоловік розлучається зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, коли малюк від іншої жінки фактично з’явився на світ. Подейкували, що це розбило серце жінки, але офіційних коментарів вона не давала.

Святослав Вакарчук відповів Соловій за роман з Жаданом і показав нову фаворитку
Що приховували Святослав Вакарчук та Христина Соловій

Христина Соловій тоді заявила, що більше не спілкується з Святославом Вакарчуком близько, хоча і привітала його з народженням первістка.

Зараз Святослав Вакарчук здебільшого сконцентрований на благодійній діяльності та активно дає концерти для військових. Христина Соловій же переживає новий розквіт у кар’єрі. Її репертуар значно змінився, а вона неперестанно роздає інтерв’ю.

Наприклад, нещодавно вона розповіла про те, що в житті таки спробувала статус коханки, але це відбулося ще в школі з юнаком, в якого вона була закохана. Тоді мовляв її все влаштовувало.

А от про любовний зв’язок Святослава Вакарчука та Христини Соловій, про який ще декілька років тому так пліткували, невідомо нічого. Імовірніше за все, він так і залишиться версією, яка не змогла перерости у щось більше. Варто відмітити, що в шоу-бізнесі часто ходять чутки про стосунки між знаменитостями, і часто вони отримують через декілька років реальне підтвердження завдяки інтерв’ю, фотографіям або зізнанням зіркових колег. Але дана історія Христину та Святослава оминула, імовірніше за все саме тому, що між ними не було нічого, крім роботи.

Схожі статті

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.