Володимир Остапчук зі скривленим обличчям пересварився з усіма медійними колегами: “Всі святі – аж страшно”

Скандал навколо українського шоумена Володимира Остапчука кожного дня розгоряється ще з більшою силою, адже замість того, щоб зам'яти конфлікт він свариться в соціальних мережах з медійними колегами.

Так, після виходу нового випуску ток-шоу “Мекнув-питайте”, де гостями тієї програми став український блогер та телеведучий Богдан Буше й співак Позитив, він же Олексій Завгородній, знаменитості отримали чимало хейту за свої висловлювання в адресу жінок та їхньої краси.

Тема того випуску була присвячена жіночій красі та стосункам між чоловіками. Після того, як Володимир Остапчук, Богдан Буше та Позитив висловилися про рослинність на тілі жінки, українські знаменитості почали ділитися фото зі своїми недоліками в красі тим самим засуджувати чоловіків та їхні слова.

Остапчук про сімейний бюджет
Володимир Остапчук зі скривленим обличчям пересварився з усіма медійними колегами

Підтримати всіх жінок наважилося дуже багато медійних особистостей, серед яких були: співак Володимир Дантес, який присвятив навіть пісню, мовляв, всі дівчата ідеальні, Маша Єфросиніна, Оля Полякова, Олексій Дурнєв та сама колишня дружина Володимир Остапчука Христина Горняк.

У новому дописі телеведучий Володимир Остапчук не став мовчати та вирішив публічно відповісти зіркам, які почали засуджувати його слова у випуску. Він згадав так званим критикам всі їхні “грішки” за час роботи в шоу-бізнесі.

Перший від Остапчука отримав відповідь співак Володимир Дантес зі своєю піснею в підтримку жінкам. Телеведучий згадав Дантесу історію про його нібито дитячу травму, коли він розповідав про вчительку, яка мала такі ж естетичні проблеми, мовляв, “Волосся під пахвами  – це неприкольно, це смердить”, зазначивши, що таким чином виконавець просто “перевзувся”.

Наступній від Володимира Остапчука “прилетіло” відомій телеведучій Маші Єфросиніній. Він згадав один з випусків шоу “Дорослі дівчата”, де Єфросиніна з Поляковою обговорювали, що чоловік має більше заробляти, бо в інакшому випадку жінка буде йому докоряти, зазначивши, що це було озвучено на всю країну й зіркам ніхто нічого не сказав.

Ну і на завершення Володимир Остапчук звернувся до короля жартівних коментарів та до телеведучого Олексія Дурнєва. Герой нашого матеріалу згадав Олексію нецензурну оцінку дівчатам, яку у своєму шоу так називав кожну другу.

В кінці звернення до своїх медійних колег знаменитість додав, що йому приємно, що його особиста думка та вподобання наскільки важливі, що стали такими обговорюваними в Мережі та знову підкреслив, що у кожного є свої “гріхи” перед публікою: “Такі всі святі – аж страшно”.

Втім, такий розбір польотів, схоже, що не допоміг Володимиру Остапчуку, адже колеги з шоу-бізнесу далі продовжили засуджувати висловлення телеведучого та його звернення до них в коментарях під опублікованим дописом.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?