Через 30 років довів свої почуття до неї: Балан розповів про ту, яка стала найбільшим коханням у його житті

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан розповів про дівчину, яка колись закохала його в себе до нестями. Хто вона і чому артист не залишився з нею разом?

Коли Дан Балан з’явився на українському телебаченні у ролі наставника в музичному шоу, глядачі як ніколи зацікавилися його особистим життям. Особливо тому, що він невпинно фліртував з Тіною Кароль. Мачо поводився досить відкрито і не приховував своєї симпатії до української колеги. Втім, роману між ними не було. Коли зйомки завершилися обидва сконцентрувалися на своїй творчості, кар’єрі, тощо.

Дан Балан розповів про дівчину, до якої мав найсильніші почуття в житті

Чому Тіна Кароль не стала дружиною Дана Балана, якого назвала найкращим чоловіком на світі
Дан Балан розповів про дівчину, до якої мав найсильніші почуття в житті

Пізніше Володимир Завадюк заявив, що таким чином зірки привертали увагу до проєкту і все це насправді було зроблено для піару. Глядачі доволі по-різному відреагували на дану заяву, але заперечувати очевидне вже не було сенсу — між Тіною та Даном нічого не могло бути.

В той самий період виконавець активно давав інтерв’ю українським журналістам. Зокрема він розповів на публіку про жінку, до якої мав ледь не найсильніші почуття у своєму житті. Так, мова йде про юнацьке кохання. Тривалий час Дан беріг своє серце для однокласниці, яка спочатку не приймала його залицяння.

На канікулах молоді люди вирушили на відпочинок у Румунію усім колективом і саме тоді їм вдалося налагодити стосунки. Прозвучали перші зізнання, а мрії закоханого юнака здійснилися. Парі не було суджено розвивати свої стосунки, адже незабаром Дан мав переїхати разом зі своєю сім’єю до Ізраїлю у зв’язку з роботою батька. Їм довелося попрощатися.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана
Дан Балан розповів про дівчину, до якої мав найсильніші почуття в житті

2023-го Дан презентував новий кліп, який присвятив шкільному коханню. Власне, і пісня написана про почуття до дівчини. В ній йдеться про те, що автор тексту буде завжди кохати Марію, і вона ідеальна.

Чи звали так кохану Дана Балана залишається великою загадкою, адже він не розсекретив особистості жінки, яка настільки глибоко засіла в його душі.

Нагадуємо, що за офіційною версією артист ніколи не був одруженим, але вірить у шлюб, і сподівається, що колись йому таки вдасться знайти ту саму, з якою він проживе до старості.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.