29-річна Катерина Репяхова відповіла, чому в чоловіки обрала саме Віктора Павліка – “Мабуть, доля”

Знаменитого виконавця пісень Віктора Павліка за шлюб з молодшою на 29 років жінкою засуджували на публічних просторах, втім, за спільні прожиті роки вони довели, що вік в їхній парі не грає ролі.

У 2020 році відомий український співак Віктор Павлік одружився з молодою красунею, на його концертній директорці Катерині Репяховій. До узаконення стосунків пара була разом 5 років, проте багато прихильників у щирість цих взаємин не вірили, адже різниця у віці між подружжям неабияк цікавила пересічних громадян.

Катерина Репяхова відповіла, чому в чоловіки обрала саме Віктора Павліка

Так, нещодавно Катерина Репяхова відповіла на питання від одного з її підписників в Instagram, чому вона обрала саме Віктора Павліка, а не молодого чоловіка, адже на пару може впливати їхня різниця у віці та призводити та непорозумінь. Однак блогерка запевнила, що на їхні стосунки вік ніяк не впливає:

“Мабуть, доля. Тому що ми випадково зустрілися. Тому що ми були потрібні один одному. Тому що ми полюбили один одного і тд. Вік мого чоловіка ніяким образом не впливає ні на що”.

Катерина Репяхова відповіла, чому в чоловіки обрала саме Віктора Павліка

Нагадаємо, що у 2021 році молода дружина подарувала співаку Віктору Павліку сина Михайла, який став для чоловіка четвертою дитиною. Катерина Репяхова днями розповіла результати обстеження їхнього 2-річного сина, адже батьки хлопчика намагалися виявити причину, чому саме він не говорить.

Син Репяхової і Павліка
Син Катерини Репяхової та Віктора Павліка

Жінка видихнула з полегшенням, адже повідомила, що після тривалого обстеження у лікарів, син не потребує медикаментозного лікування, тому наразі варто приділити особливу увагу заняттям з педагогами. Після всього пережитого за останній час, Катерина Репяхова розповіла про найближчий відпочинок з маленьким Михайлом в санаторії у Карпатах.

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.