Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко приголомшила фанатів новиною: лікується від хвороби Лайма – 28-денний курс

Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко після відпочинку в Карпатах заразилася хворобою Лайма, яка виникла від результату укусу кліща, тому наразі знаменитість проходить курс лікування.

Так, знаменита артистка гумористичного напрямку Вікторія Булітко зізналася, що місяць тому під час відпочинку в Карпатах отримала укус кліща, який приніс за собою неприємні наслідки. Лікарі діагностували в зірки хворобу Лайма, тому вона вирішила розповіла детальніше, як все сталося, аби попередити своїх прихильників.

Зі слів Вікторії, під час відпочинку з друзями, коли вона з колегою Євгеном Сморигіним вирішила назбирати гриби в лісі, в цей день і стався даний неприємний інцидент. Після укусу кліща знаменитість викликала медиків, аби фахівці змогли дістати паразита з її шкіри.

Однак Вікторія Булітко дещо безвідповідально поставилася до свого здоров’я, адже навіть на прохання друзів здати всі аналізи відмовилася, адже тоді почувала себе добре. Зізналася, що просто не бачила сенсу йти до медиків для детального обстеження.

Найцікавіше було далі, адже Вікторія Булітко таки погодилася на вмовляння колег та друзів, які відпочивали з нею того дня, здати всі аналізи та відвідати лабораторію. Результати не показали серйозних проблем та порушень, все було в нормі й зірка видихнула з полегшенням, втім, ненадовго.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко лікується від хвороби Лайма

Після відвідання медиків гумористка відчувала стан укусу комара, адже тіло чесалося, а сама пляма, яка виступила на шкірі почала ставати помітнішою, а згодом тих “прищиків”, які притаманні від наслідків комариних укусів розвелося ще більше. Після цього Вікторія зрозуміла, що з нею відбувається щось незрозуміле і звернулася за допомогою до дерматолога.

Фахівець відправив пацієнтку здати детальний аналіз крові саме на хворобу Лайма. Результат обстежень виявив, що актриса від кліща отримала від нього заразу. Вікторія Булітко поділилася, що тепер проходить 28-денний курс лікування антибіотиками. З розповіді знаменитості розуміємо, як важливо не бути байдужими до свого здоров’я та вчасно вміти виявляти хвороби, прислухаючись до свого організму.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?