Переслідує далі: Огнєвіч показала, як чоловік ходить за нею по пʼятах – на “Холостячці” так не добивалися

Знаменита українська виконавиця пісень Злата Огнєвіч публічно звернулася до переслідувача, на ім'я Роман, який довгий час не дає спокійного життя зірці та ходить за нею по п'ятах.

Раніше в публічний простір співачка та героїня “Холостячки-2” повідомляла, що їй не дає спокою новий переслідувач Роман. Спочатку артистка була лояльною до чоловіка, адже він не проявляв агресії, утім, невідомий продовжив докучати жінці, стежити за нею, надсилати повідомлення та надзвонювати.

Злата Огнєвіч намагалася домовитися з переслідувачем без залучення поліції та пояснити, що така поведінка їй аж ніяк не подобається. Однак чоловік продовжував “завойовувати” знаменитість та далі так себе поводити.

Злата Огнєвіч показала, як чоловік ходить за нею по пʼятах

Зрештою, виконавиця не стала терпіти дошкулянь Романа та звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Зізналася, що вона до останнього благала чоловіка дати їй спокій, однак, зрозумівши, що її слова не були почутими написала на нього заяву, аби поліційний провів з ним бесіду.

Щобільше, на цьому історія не завершилася. Цього разу холостячка на своїй сторінці в  соціальній мережі Instagram розповіла, як відпочивала в кафе та запримітила того ж самого переслідувача Романа, на якого писала заяву до поліції. Артистка встигла зробити кадр чоловіка, аби показати на просторах Інтернету.

Злата Огнєвіч показала, як чоловік ходить за нею по пʼятах

Злата Огнєвіч каже, що переслідувач побачив відмітку закладу, в якому вона перебувала та вирішив навідатися туди зі своїм візитом. Знаменитість обурено звернулася до Романа та запросила на “співбесіду” до відділку поліції, адже ця дорога з минулого разу йому вже знайома.

Українська співачка переконана, що це не може бути збігом обставин, не міг він опинитися в той самий час та в тому ж самому місці, де вона відпочивала. Наразі зірка сподівається нарешті закрити це питання за допомогою закону, не боїться змінювати своє життя та не хоче боятися озиратися навколо.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.