Зіркові ловеласи-зрадники: Мірзоян, Павлік, Остапчук – чоловіки, що покинули родину заради нового захоплення

Зради серед зірок завжди привертали увагу глядачів та шанувальників. Вони стають об'єктом розмов у ЗМІ та соціальних мережах, іноді навіть перетворюються на великі скандали.

Арсен Мірзоян

Співак Арсен Мірзоян до шлюбу з дочкою Ніни Матвієнко, Тонею, мав іншу родину. До того, як Арсен став відомим, він жив у Запоріжжі, працював на заводі та був зразковим сім’янином. Перша дружина Мірзояна, Анна, народила співакові двох дітей.

Змінилося життя співака після участі в шоу “Голос країни”, де виконавець познайомився з Антоніною Матвієнко. Спочатку між ними зав’язалася дружба, яка потім переросла в кохання.

Арсен Мірзоян покинув родину заради нового кохання
Арсен Мірзоян покинув родину заради нового кохання

У 2013 році Арсен подав на розлучення. Спочатку закохані зберігали в таємниці свої стосунки. А коли шанувальники запідозрили їх у відносинах, Матвієнко охрестили розлучницею, а Мірзояна – зрадником.

Віктор Павлік

Відомий співак Віктор Павлік має бурхливе особисте життя. 57-річний артист одружений вчетверте. З першою дружиною Віктор побрався ще у 19 років, і Лідія народила йому сина. Другою обраницею Павліка стала Світлана. Подейкують, що їх роман почався задовго до оприлюднення відносин, ще до народження першого сина співака. Найдовший шлюб співак мав з третьою дружиною – Ларисою. Вони познайомилися в філармонії, коли жінка виступала в ансамблі.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання

Зустрічатися з четвертою дружиною Віктор почав ще під час відносин з Ларисою. Новим коханням співака стала його концертна директриса, Катерина, яка є молодшою за чоловіка на 28 років. Жінка не вважає себе розлучницею, адже підтримувала артиста в скрутну мить та буквально врятувала Віктора від алкогольної залежності.

Володимир Остапчук

38-річний ведучий вже встиг двічі розлучитися. Олена Войченко стала першою дружиною скандального ведучого та народила йому двох дітей. Користувачі мережі припускали, що розлучилася пара через роботу Остапчука, але Олена зізналася, що просто не змогла більше терпіти численні зради чоловіка. В процесі розлучення з нею Володимир закрутив роман з Христиною Горняк. А вже через декілька місяців після розлучення, у 2020 році, покликав її заміж.

Остапчук покинув родину заради нового кохання
Остапчук покинув родину заради нового кохання

Проте нове кохання прожило не довго. Христина не впіймала чоловіка на зраді, але наразі він вже має нову пасію. Обраницею Володимира стала Катерина Полтавська, молодша за нього на 15 років. Нині пара публікує багато спільних фото та насолоджується життям.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.