36-річна Настя Каменських вітає з особливим святом та обіймає фанів навколо – прийшли привітати з вагітністю?

Українська знаменита виконавиця пісень Настя Каменських щаслива обіймає фанатів та не тішить себе від радості. Яка причина спонукала жінку бути відвертою зі своїми прихильниками?

Медійність вже багато років поспіль підозрюють у появі її першого нащадка від чоловіка Потапа. В публічні обговорення увімкнулися навіть ворожки, які почали пророкувати народження дітей зірці найближчим часом.

Настя Каменських зізналася, що для неї тема вагітності досить особиста, яка має стосуватися двох партнерів у стосунках. Думка родичів, близьких, знайомих та стереотипи, що жінка терміново має народити в певний час не має стосуватися впевнених в собі дівчат, які знають чого хочуть.

Настя Каменських та Потап

Нещодавно відома українська співачка Настя Каменських у новому дописі соціальної мережі Instagram публічно привітала фан-клуб з днем його заснування та подякувала великій “родині” за всі роки. Зізналася, що кожен з них – це частина однієї дружньої команди, яка додає сили та натхнення творити далі.

Побажала, щоб цей рік був сповненим новими зустрічами, незабутніми враженнями та теплими моментами. Підтримка та любов для кожного артиста дуже важлива, тому Настя Каменських тішиться, що має таку віддану “сім’ю” прихильників.

В коментарях під опублікованим дописом з привітаннями та побажаннями фан-клубу, користувачі соціальної мережі також приєдналися до вітань зірки та самі засновники сторінки подякували за незабутні 5 років разом.

Нагадаємо, що досить довгий час в Мережі ширилася інформація про розлучення зіркового подружжя. Настя Каменських спростувала всі плітки та запевнила, що в стосунках з чоловіком Потапом все добре, а розлучатися ніхто не планує.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.