Платила за “кришу”: телеведуча Леся Нікітюк зізналася, які складнощі виникали на початку її кар’єри

Телеведуча Леся Нікітюк розповіла про свої спогади про початок кар'єри, відзначивши, що для досягнення слави вона подолала довгий та нелегкий шлях.

Протягом останніх років, Леся Нікітюк досягла дивовижних досягнень на українському телебаченні. Її почуття гумору, сміливість та наполегливість допомогли залучити значну аудиторію глядачів до проєктів за її участю.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар'єри на телебаченні
Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар’єри на телебаченні

На початку своєї кар’єри Нікітюк довелося не легко. Однією з таких робіт було виконання обов’язків адміністратора на вокальному шоу “Голос країни”. Зірка телеекранів згадує, як носила чай Насті Каменській. До речі, вона полюбляє чай з молоком.

У Лесі був важкий графік та поверталась додому вона після опівночі. Жила зірка не в елітному районі Києва, а на ДВРЗ в гуртожитку. Для безпечного пересування в нічні години, телеведуча платила місцевим хлопцям.

“Я давала хлопцям по 5-10 гривень. На цигарки. Щоб мене не чіпали і нормально ставилися до мене” – згадує Нікітюк.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар'єри на телебаченні
Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар’єри на телебаченні

Зірка запам’яталась глядачу через участь в тревел-шоу “Орел і Решка”, після якого її кар’єра почала набирати оберти. Наразі Леся Нікітюк популярна та успішна жінка, що привернула увагу аудиторії завдяки своїй щирості та відмінному почуттю гумору. Телеведуча має власні проєкти на “Новому каналі” – шоу “Ле-маршрутка”, “Є питання”. А за життям зірки в Instagram слідкує понад 4 мільйони фоловерів, яких Леся регулярно радує новими постами та сторіс.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар'єри на телебаченні
Леся Нікітюк розповіла про початок своєї кар’єри на телебаченні

Після початку повномасштабного вторгнення, Леся допомагає, як тільки може. Зірка активно волонтерить та подає руку тим хто цього потребує.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.