Ніяка вона не Матвієнко: ось яке прізвище донька Ніни Митрофанівни мала багато років тому в паспорті

Тоня Матвієнко використовує прізвище зіркової матері Ніни Митрофанівни для визнання в музичній сфері. Яке ж прізвище виконавиця має насправді?

Ніна Матвієнко народила трьох дітей та знаменитість отримала тільки Тоня. Дівчина вирішила піти шляхом матері та стати співачкою. Популярність Антоніна отримала через участь в проєкті “Голос країни”. Наразі виконавиця заміжня та має двох дітей. Донечок звати Уляна та Ніна (названа на честь відомої бабусі).

Ніна Матвієнко розповіла, яке прізвище має донька Тоня
Ніна Матвієнко розповіла, яке прізвище має донька Тоня

Виховувала Ніна Митрофанівна доньку досить м’яко. За словами співачки, Тоня була дисциплінована та самостійна. Жінки завжди гарно розуміли одне одного, а після народження першої доньки Антоніни, стали ще ближче. Зіркова бабуся допомагала з вихованням онучки та раділа прагненням Антоніни стати відомою виконавицею. Талант доньки Ніна помітила ще в дитинстві, але не агітувала її стати артисткою, адже чудово розуміє, як це важко та виснажливо.

“Для мене було великим щастям, коли вона сказала: “Мамо, я буду співати”” – розповіла Ніна Митрофанівна в інтерв’ю JetSetter.

Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня
Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня

На інтерв’ю зі Славою Дьоміним співачка розповіла, що має аж чотири прізвища. Перше — прізвище батька, Гончар, яке вона змінила, рано вийшовши заміж. Прізвище першого чоловіка виконавиця не називає. Потім Тоня завагітніла від Арсена Мірзояна та змінила прізвище заради майбутньої дитини.

Офіційно Матвієнко, Тоня ніколи не була. Співачка взяла прізвище матері як псевдонім. За порадою диригента Антоніна використала набуту мамою популярність, адже Ніна Митрофанівна відома всій Україні та за її межами.

Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня
Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.