Ніяка вона не Матвієнко: ось яке прізвище донька Ніни Митрофанівни мала багато років тому в паспорті

Тоня Матвієнко використовує прізвище зіркової матері Ніни Митрофанівни для визнання в музичній сфері. Яке ж прізвище виконавиця має насправді?

Ніна Матвієнко народила трьох дітей та знаменитість отримала тільки Тоня. Дівчина вирішила піти шляхом матері та стати співачкою. Популярність Антоніна отримала через участь в проєкті “Голос країни”. Наразі виконавиця заміжня та має двох дітей. Донечок звати Уляна та Ніна (названа на честь відомої бабусі).

Ніна Матвієнко розповіла, яке прізвище має донька Тоня
Ніна Матвієнко розповіла, яке прізвище має донька Тоня

Виховувала Ніна Митрофанівна доньку досить м’яко. За словами співачки, Тоня була дисциплінована та самостійна. Жінки завжди гарно розуміли одне одного, а після народження першої доньки Антоніни, стали ще ближче. Зіркова бабуся допомагала з вихованням онучки та раділа прагненням Антоніни стати відомою виконавицею. Талант доньки Ніна помітила ще в дитинстві, але не агітувала її стати артисткою, адже чудово розуміє, як це важко та виснажливо.

“Для мене було великим щастям, коли вона сказала: “Мамо, я буду співати”” – розповіла Ніна Митрофанівна в інтерв’ю JetSetter.

Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня
Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня

На інтерв’ю зі Славою Дьоміним співачка розповіла, що має аж чотири прізвища. Перше — прізвище батька, Гончар, яке вона змінила, рано вийшовши заміж. Прізвище першого чоловіка виконавиця не називає. Потім Тоня завагітніла від Арсена Мірзояна та змінила прізвище заради майбутньої дитини.

Офіційно Матвієнко, Тоня ніколи не була. Співачка взяла прізвище матері як псевдонім. За порадою диригента Антоніна використала набуту мамою популярність, адже Ніна Митрофанівна відома всій Україні та за її межами.

Ніна Митрофанівна поділилась, яке прізвище мала з народження Тоня

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.