В родині переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина чергове поповнення: дружина повідомила радісну новину

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна повідомила про важливу подію в їхній родині. Незабаром в сімействі з'явиться четвертий член.

За життям родини Романа Сасанчина аудиторія почала слідкувати після його перемоги на шоу “Голос країни”. Для хлопця це був вже не перший досвід тріумфаторства на подібних проєктах. Саме його глядачі добре запам’ятали, адже він виграв колись в аналоговій передачі, але для дітей.

Як розповідала Іванна, саме він настояв на тому, щоб вона вела блог, хоча дівчина спочатку не бажала цим займатися. Тоді ж Іванна розповіла про те, що вона вагітна, про те як вони планують жити далі та її стосунки з коханим хлопцем.

В родині Романа Сасанчина чергове поповнення

Дружина Романа Сасанчина Іванна показала їхню квартиру
В родині Романа Сасанчина чергове поповнення

Підписники пари отримали незабутній досвід, адже пройшли з нею доволі тернистий та важкий шлях. Молоді люди тривалий час жили в хостелі, одружилися доволі раптово, а на пологи пішли разом.

На даний момент подружжя виховує маленьку донечку Елізабет, але зізнається, що не збирається зупинятися на одній дитині. В одному зі своїх інтерв’ю пара розповіла про те, що бачить правильний сценарій життя так: в молодості в них з’являються діти, вони витрачають на них усі свої сили та енергію, будують родину, а в зрілому віці насолоджуються життям і витрачають час повністю на себе.

І хоча поки що Іванна та Роман не наважилися на вагітність, в їх сім’ї незабаром має з’явитися ще один член. Мова йде про маленького пухнастика.

В родині Романа Сасанчина чергове поповнення

Нещодавно пара перебралася до себе в київську квартиру, тому може собі дозволити подбати про чотирилапого друга.

Нагадуємо, що квартиру в Києві молодий виконавець отримав як нагороду за перемогу. Втім, житло було непридатне для проживання, так як будівництво будинку, в якому знаходилися апартаменти продовжувалося. Роман на даний момент вже другий рік намагається відремонтувати приміщення. Спочатку він збирався його продати, але зараз сім’я вже проживає в ньому.

Поки що про свої плани на переїзд в іншу квартиру молоді люди не говорять, можливо прийнявши рішення залишитися на деякий час в цій.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.