Ніколи не пізно кохати: 54-річна Надя Матвєєва, 50-річний Пономарьов та інші зірки, які зустріли любов за 50

Далеко не кожній людині щастить зустріти кохання усього свого життя у молодості. Хтось проводить свої найкращі дні з неправильними партнерами, знаходячи шлях до справжньої любові доволі пізно.

Справжнє кохання чекають у будь-якому віці та при будь-яких обставинах. І часом воно все одно приходить доволі раптово, повністю перевертаючи наше життя. У шоу-бізнесі є безліч прикладів того, як на заході літ може статися неочікуване диво. І це не тільки вселяє віру у майбутнє, але і надихає жити яскраво.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов відгуляв весілля
ТОП-5 зірок, які покохали по-справжньому після пʼятдесяти

За плечима у співака два невдалих шлюби: цивільний та офіційний. Від цих стосунків у музиканта залишилися спадкоємці. 20 років його стосунки з жінками були оточені скандалами та розбірками. І лише декілька років тому стало відомо, що Олександр Пономарьов нарешті знайшов спокій з новою обраницею, яку він ревно оберігає від публічності. Пара не одружилася, але щаслива і гармонійна.

Надія Матвєєва

Надія Матвєєва заговорила про пишне весілля з молодшим на 20 років коханим
ТОП-5 зірок, які покохали по-справжньому після пʼятдесяти

Надія Матвєєва непросто знайшла кохання у доволі пізному віці, але й закохала в себе доволі молодого чоловіка. Він молодший за неї аж на 20 років, але став її відрадою, надихнув на ще більшу роботу над собою та зробив її найщасливішою жінкою на світі, хоча деякі з рідних знаменитості її не зрозуміли.

Віктор Павлік

Дружина Віктора Павліка поставив розповіла про свої пріоритети
ТОП-5 зірок, які покохали по-справжньому після пʼятдесяти

Віктору Павліку неабияк дісталося від суспільства за весілля з молодою концертною директоркою. Однак, з роками артист довів, що його ставлення до новоспеченої дружини було досить серйозним. Дружина Катерина народила йому прекрасного сина і вже планує народження наступного спадкоємця. Хоча деякі хейтери все одно не можуть змиритися з їхнім щастям.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво розповів про свій досвід на шоу Битва екстрасенсів
ТОП-5 зірок, які покохали по-справжньому після пʼятдесяти

Тривалий час Ектор намагався побудувати особисте життя, але допустив помилку: робив його публічним. Через це він втратив свою наречену Керолайн, через це посварився з коханою-українкою. І лише зараз шеф-кухар впевнений у своєму виборі і відкрито говорить про те, що не дозволить зруйнувати це власній популярності.

Мохаммад Захур

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
ТОП-5 зірок, які покохали по-справжньому після пʼятдесяти

Здавалося, що Камалія обрала собі доволі немолодого нареченого, але як з’ясувалося пізніше, далеко не кожна жінка може похизуватися чоловіком, який дивиться на неї так, як мільярдер дивився на співачку. Усі 20 років пара зачаровувала своїм коханням, і навіть зараз, коли вони заявили про своє розлучення, шанувальники впевнені — цього не станеться.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.