“Сильно плакала”: Катерина Репяхова розповіла, як розійшлася з чоловіком Віктором Павліком – кінець історії

Концертна директорка Катерина Репяхова, яка через деякий час стала четвертою дружиною українського співака Віктора Павліка повідомила, що в їхніх стосунках не завжди все було так безхмарно.

Шлюб співака Віктора Павліка на молодшій за нього жінці на 28 років Катерині Репяховій викликав у пересічних громадян доволі негативні висловлення в Мережі, адже публіка не вірила в почуття цих двох, яким здавалося, що різниця у віці проявиться через декілька років сімейного життя.

Катерина Репяхова розповіла, що зірковий чоловік має невелику різницю у віці з її мамою, в 4 роки, утім, жінка ніколи не відмовляла доньку у виборі коханого, адже розуміла, що це її життя, яким вона ладна керувати сама.

Катерина Репяхова розповіла, як розійшлася з чоловіком Віктором Павліком

Так, нещодавно 29-річна Катерина Репяхова, яка активно розвиває свій блог в соціальній мережі Instagram розповіла про моменти, які запам’яталися з українського міста Черкаси. Пам’ятає, як вперше побувала там з Дмитром Карпачовим, справи якого вона вела до Віктора Павліка, розповіла про кафе “Паприка”, де готували смачні стейки, також обожнює організатора подій в Черкасах Олю Дзеську, однак в пам’яті відклався і негативний момент, який пов’язують з цим містом.

Виявилося, що стосунки з чоловіком не завжди були такими щасливими та безхмарними, адже це підтвердила її розповідь про розставання зі співаком. Розповіла, як побувала на концерті в української артистки Тіни Кароль, слухала виконання пісні “Вище хмар” та думала, що це про них і що їхній історії кохання з Павліком прийшов кінець, тому весь концерт Катерина Репяхова проплакала:

“А ще ми розходилися з Віктором Павліком, коли я була в Черкасах на концерті у Тіни Кароль. Слухала пісню “Выше облаков” і думала, що це про нас і що дійсно це кінець нашій історії, сильно плакала”.

Катерина Репяхова розповіла, як розійшлася з чоловіком Віктором Павліком

Нагадаємо, що Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Разом пара виховує спільного сина Михайла, якого жінка подарувала чоловіку у 2021 році. Однак молода дружина мріє про донечку, тому публіка очікує на новину про поповнення.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.